Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Sedemnásobný víťaz Országh Cupu sa chce v prvom rade zabaviť, Sharks vyzdvihujú neskutočnú partiu

BANSKÁ BYSTRICA - Sedemnásobný víťaz Országh Cupu Sharks Zvolen bude jedným z najväčších, ak nie aj najväčší favorit na víťazstvo na jubilejnom desiatom ročníku najväčšieho hokejbalového turnaja v Európe.
Zdroj: 31870
Zdieľajte:

"Mužstvo funguje spolu už viac, ako desať rokov," hovorí Martin Tary: "Medzi najväčšie úspechy patrí víťazstvo vo Zvolenskej hokejbalovej lige, ale sme skôr turnajové mužstvo. Országh Cup sme z doterajších deviatich ročníkov vyhrali sedemkrát," pripomína neuveriteľnú bilanciu.

Prečítajte si aj

Red Rats Kežmarok vyskúša mladé pušky, oporami budú Oravec, Dejneka, Šľachtič či Brejčák

Už sa stalo takmer pravidlom, že Sharks si zájdu až po zlato, no taktiež sa zrodilo prekvapenie: "My sme buď vyhrali, alebo skončili hneď na začiatku vyraďovacích súbojov," prezrádza Tary. Tento rok nebude prvoradým cieľom tímu zo Zvolena celkové víťazstvo.

"Očakávame, že turnaj bude opäť kvalitne obsadený. Rovnako, ako v ostatných rokoch. Cieľ nemáme žiadny. Skôr sa chceme zabaviť a zahrať si kvalitný hokejbal," povedal. Základom bude dobrá partia: "Jasné, že máme známe mená, ale tie nechcem konkretizovať. Skôr ide o to, že sme neskutočná partia na ihrisku a aj mimo neho," vyzdvihol Martin Tary najväčšiu silu tímu.

Prečítajte si aj

Revelza Žiar nad Hronom sa znova teší na Országh Cup, tím si chváli skvelú atmosféru
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články