Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Red Rats Kežmarok vyskúša mladé pušky, oporami budú Oravec, Dejneka, Šľachtič či Brejčák

KEŽMAROK - Silný tím podporený mladíckou dravosťou ponúkne na Országh Cupe Red Rats Kežmarok, ktorý máva na najväčšom hokejbalovom turnaji v Európe už tradične vysoké očakávania.
Zdroj: 31839
Zdieľajte:

Počas jedenásťročnej histórie tímu vyhral Red Rats trikrát Kežmarskú hokejbalovú ligu. Na Országh Cupe je jeho maximom jedna účasť vo finále a teda druhé miesto. V dvoch prípadoch skončil pod Urpínom tento tím na tretej priečke.

Prečítajte si aj

Brazzers chce do troch rokov na Országh Cupe pravidelne vyhrávať, ponúkne pestré hokejové portfólio hráčov

Ani tento rok sa nemenia nastolené ciele. Red Rats pomýšľa na medailové umiestnenie. Ideálne by bolo, keby to bolo zlato. Jasne znie z tábora kežmarského klubu. Jednoznačne najväčšou hviezdou mužstva je Boris Oravec - dlhoročný reprezentant Slovenska v hokejbale, trojnásobný majster sveta v tomto športe, zároveň hokejista, ktorý sa taktiež venuje crossfitu či zjazdu na korčuliach pod hlavičkou Red Bullu.

Okrem neho ale budú oporami zvučné mená ako Radovan Dejneka, Oskar Šľachtič a pravdepodobne aj hokejový obranca Ján Brejčák, ktorý v tejto sezóne vyhral fínsku Liigu s HPK Hämeenlinna. Pred rokom sa tešil na Slovensku v drese HC ´05 iClinic Banská Bystrica. V bráne bude Filip Surák.

Prečítajte si aj

Slovensko U23 ide skúšať, učiť a vychovávať, niekto možno zaujme seniorský národný tím

Red Rats Kežmarok berie na turnaj aj mladé pušky, ktoré potrebuje vyskúšať, ako si budú počínať na vysokej hokejbalovej úrovni. Tešiť sa preto môžeme na výborne poskladaný mix hviezd, opôr a mladíkov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články