Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Revelza Žiar nad Hronom sa znova teší na Országh Cup, tím si chváli skvelú atmosféru

BANSKÁ BYSTRICA - Z neďalekého Žiaru nad Hronom príde na Országh Cup aj tento rok tím, ktorý bude minimálne trápiť favorit na celkový triumf.
Zdroj: 31853
Zdieľajte:

"Klub má pomerne dlhú históriu, keďže predtým vystupoval v BBHBU ako Lavíny Žiar nad Hronom, Paluba Žiar nad Hronom, pričom zatiaľ najväčším úspechom bolo v Bystrickej lige zatiaľ druhé miesto. Množstvo hráčov hrávalo slovenskú hokejbalovú Extraligu v Žiari nad Hronom," predstavuje mužstvo Ľubomír Pluhár.

"Žiar je pravidelným účastníkom Országh Cupu. Najlepším umiestnením na turnaji bolo dvakrát druhé miesto, ale vždy je na turnaji skvelá atmosféra a hlavne zábava," chváli si Pluhár v mene celého mužstva.

Prečítajte si aj

Red Rats Kežmarok vyskúša mladé pušky, oporami budú Oravec, Dejneka, Šľachtič či Brejčák

Presné ciele si ale tím Revelza Žiar nad Hronom nedal: "Tento rok očakávame samozrejme dobrý hokejbal a výbornú zábavu počas turnaja. Samozrejme by potešilo čo najvyššie umiestnenie, ale to sa všetko uvidí počas turnaja."

Na súpiske sa objavia hlavne domáci hráči: "Tím tvorí väčšina hráčov, ktorí majú skúsenosti s hokejbalovou Extraligou v Žiari nad Hronom doplnenými napríklad o majstra sveta do 20 rokov v hokejbale Matúša Kohúta. Ofenzívu podporia hokejisti zo Zvolena ako napríklad Ján Chlepčok a Martin Magdolen a obranné rady vystuží Adam Jombík, ktorý hráva juniorskú súťaž vo Švédsku spolu s Patrikom Janovským. Ten odohral pár zápasov aj v Extralige za Banskú Bystricu," dodal Ľubomír Pluhár.

Prečítajte si aj

Brazzers chce do troch rokov na Országh Cupe pravidelne vyhrávať, ponúkne pestré hokejové portfólio hráčov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články