Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brazzers chce do troch rokov na Országh Cupe pravidelne vyhrávať, ponúkne pestré hokejové portfólio hráčov

BANSKÁ BYSTRICA - Partia mladých chalanov milujúcich hokejbal sa zoskupuje v tíme Brazzers Dubnica, ktorý bude jedným z mužstiev Országh Cupu s vysokou kvalitou.
Zdroj: 31836
Zdieľajte:

Mužstvo bolo založené pred tromi rokmi: "Máme na konte niekoľko turnajov. Niektoré boli úspešné viac, iné menej. Taktiež sme získali nejaké medaile, ale tie neradi ukazujeme," hovorí Michal Kluka: "Najväčšími úspechmi sú dve víťazstvá na Partizán Cupe a striebro zo Špengler Cupu," dopĺňa.

Prečítajte si aj

Slovensko U23 ide skúšať, učiť a vychovávať, niekto možno zaujme seniorský národný tím

Országh Cup zatiaľ nie je turnajom, kde by sa Brazzers ukázali v úplne najlepšom svetle, to sa má čoskoro zmeniť: "Bohužiaľ, zatiaľ sme ho nevyhrali, ale predpokladáme, že v blízkej budúcnosti by sa to malo podariť. Vedenie má plány, ako do troch rokov pravidelne na Országh Cupe víťaziť," tvrdí Kluka: "Máme nôž na krku. Očakávajú sa výsledky a úspechy."

Oporami mužstva budú hlavne mená z hokejového prostredia: "Z tých známejších to sú napríklad Peter Kudlej a Lukáš Žúrek. V tíme máme aj hobby hokejistov ako Michal Kluka. Účasť taktiež prisľúbili Patrik Koyš, Emil Bagin, Tomáš Klíma, Peter Šišovský a Matej Tomek," dodal Kluka.

Prečítajte si aj

Victory Investments ponúka silný mix hokejistov aj hokejbalistov, zlato nebude prvoradé
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články