Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Chceš ísť? Tak choď!

MICHALOVCE - Generálka pred majstrovstvami sveta je za nami. V Michalovciach sme privítali Nórsko, s ktorým sme sa dlho trápili. Po troch tretinách bol stav 2:2, v predĺžení hneď rozhodol Pánik a v nájazdoch to bol Martin Marinčin.
Zdroj: 31717
Zdieľajte:

Slováci mali raketový vstup do stretnutia. Prvá strela na nórsku bránku priniesla gól, ktorý dal Černák. Nikto však netušil, že to na dlhé minúty bude všetko. Ďalší gól padol v poslednej tretine, ale za chrbát Rybára. "Súper bol úplne iný, ako ten v sobotu. To sme si povedali aj medzi sebou. Dokázal to dobrou hrou a napokon aj vyrovnal na 2:2. Preto sa tešíme, že sme to zvládli," vyslovil sa Marinčin, ktorý sa strelecky presadil aj proti Veľkej Británii. Nóri predvádzali agresívnu hru a nebáli sa častých súbojov do tela.

Prečítajte si aj

Ohlasy Slovákov na výhru proti Nórsku: Bol to bláznivý zápas

Miestami to bol vypätý súboj, v ktorom sa objavili aj šarvátky, ale naši hráči sa snažili nedať vyprovokovať. "V úvode sme boli lepší, ale neskôr niektoré úseky zápasu patrili im. Nie je ľahké proti nim hrať a myslím si, že na šampionáte budú ešte nepríjemnejší," zamyslel sa zadák kanadského Toronta. V ôsmej sérii nájazdov predviedol perfektnú strelu švihom, ktorá rozhodla o víťazovi.

Prečítajte si aj

VIDEO Boj sa skončil, Brejčák zvíťazil nad Žilinou

Dokonale tak ukázal útočníkom, ako treba zakončovať, keďže sa všetci borili s finálnou fázou. "Skúsil som takúto strelu, pretože ľad bol nedobrý a v takých momentoch je najlepšou voľbou strela. V zápase zase treba páliť a dorážať pred bránkou," pokračoval Marinčin a odôvodnil aj to, ako sa dostal k realizácii samostatného úniku. "Pýtal som sa, koľko ešte bude nájazdov a zrazu sa ma na striedačke opýtali, že chceš ísť? Tak som išiel," s úsmevom priblížil 27-ročný Košičan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články