Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ohlasy Slovákov na výhru proti Nórsku: Bol to bláznivý zápas

MICHALOVCE - Slovenskí hokejisti zvíťazili v záverečnom prípravnom zápase pred majstrovstvami sveta (10.-26. mája) nad Nórskom 3:2 po predĺžení. O víťazný gól sa v utorok v Michalovciach v 61. minúte postaral Richard Pánik.
Zdroj: 31529
Zdieľajte:

hlas po zápase (zdroj: RTVS):

Craig Ramsay, tréner SR: "Bol to bláznivý zápas. Hrali sme fantasticky prvých desať minút, no potom sme neplnili všetko, čo som od hráčov vyžadoval. Musíme hrať stále celých 60 minút. Konečnú nomináciu oznámime až po porade realizačného tímu, ale účasť na svetovom šampionáte si zalúžia všetci hráči."

Prečítajte si aj

Slovensko sa naladilo pred MS víťazne: Proti Nórsku sme však potrebovali predĺženie

Tomáš Tatar, útočník SR: "Takéto víťazstvo je dôležité pre pohodu pred MS. Nóri boli nepríjemní, prvý gól dali z ostrého uhlu, skočilo im to tam. Mali sme veľa príležitostí a presiloviek, ktoré musia byť lepšie. To sú veci, ktoré rozhodujú zápasy."

Erik Černák, obranca SR: "Streliť gól bol výborný pocit. Bol to môj prvý gól v reprezentácii, konečne mi to padlo. Ja som si puk neodložil, ale myslím si, že mi ho vzali maséri."

Prečítajte si aj

Česi sa chceli vyhnúť zápcham: Do dejiska MS prišli netradične, vlakom

Martin Marinčin, obranca SR: "Nóri boli kvalitnejší súper než Briti, o čom sme si hovorili už pred zápasom. Potvrdili to aj tým, že stiahli na 2:2. Začiatok zápasu sme mali veľmi dobrý, v druhej tretine mali lepší štart oni. Nóri hrali dobre a myslím si, že na MS budú ešte lepší."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články