Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Buček: Kanadské body sú mi ukradnuté, chcem vyhrať titul

ZVOLEN - Hokejisti Nitry prehrali druhý semifinálový zápas na ľade Zvolena po predĺžení 2:3. Síce zmazali dvojgólový náskok súpera, o čo sa gólom a asistenciou postaral Samuel Buček, ale v predĺžení rozhodol Milan Kytnár. Po stretnutí Nitranom trvalo, kým prišli na rozhovor, nakoniec to na seba zobral práve Buček.
Zdroj: 29326
Zdieľajte:

Ako by si zhodnotil prehru vo Zvolene?

"Vedeli sme, že to nebude ľahké. My sme však zaspali úvod, kedy dal súper rýchle góly a my sme to potom doháňali. V tom predĺžení sme dostali prvý gól a vyhrali. Prvú tretinu bol Zvolen lepší, potom sme sa im vyrovnali. Keby sme hrali celý zápas ako druhú a tretiu tretinu, tak by to bolo iné."

Každopádne, jeden bod z ľadu súpera máte...

"Sme radi, že sme ten jeden bod uchmatli. Séria sa sťahuje k nám. My sa pripravíme, aby sme spravili všetko pre víťazstvo."

Prečítajte si aj

Kytnár ľutoval nepremenené šance, ktoré dostali Nitru do zápasu

V prvom zápase ste mali výborný štart vy, teraz Zvolen. Čím to bolo?

"Neviem čo k tomu povedať. Mali sme s tým problémy aj v sezóne a teraz, keď je play-off a máme to mať pod kontrolou a zvládnuté, tak sa nám to stane znova. Neviem, čomu to pripísať, ale toto sa nám nemôže stávať. Dúfam, že sa z toho poučíme a už sa nám to nebude opakovať."

Prečo hráči Nitry nechceli prísť na rozhovory?

"Nie, že nechceli. My sme si v kabíne hovorili veci, ktoré musíme zlepšiť a rozoberali nejaké príčiny prehry. Preto to trvalo tak dlho."

Čo ste si povedali?

"Povedali sme si veci, ktoré sme robili cez sezónu, ale teraz sme ich neplnili."

Séria ide do Nitry. Môže byť vaše domáce prostredie rozhodujúce?

"Ťažko povedať. Každý zápas začína od 0:0. Rozhodujú maličkosti a detaily. Ten, kto k tomu pristúpi lepšie, tak zvíťazí."

Bude rozhodovať aj forma brankárov?

"My máme dvoch super brankárov, lenže v prvej tretine sme Šimbyho totálne opustili a nechali ho tam samého. Tie góly, ktoré dostal mu nemôžeme vyčítať, pretože padli po našich chybách, čo začalo už v strednom pásme a pri druhom sme si neprebrali hráčov v tretine. Keď to hráč trafí presne z prvej spomedzi kruhov, tak brankár nemá šancu."

Prečítajte si aj

Boli verdikty DK SZĽH správne? Dukla Trenčín opäť vydáva zaujímavé stanovisko

Potešia dva kanadské body napriek prehre aspoň trochu?

"O body mi vôbec nejde. Spokojný preto nie som. Ja chcem vyhrať zápasy, dostať sa do finále a vyhrať titul. Tie kanadské body sú mi absolútne ukradnuté."

Ako sa pripraviť na Zvolen doma?

"Tak, ako teraz, ale musíme hrať celých 60 minút a nie len 30 alebo 40. Potrebujeme začať od začiatku a hrať svoju hru, ktorú sme hrali celú sezónu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články