Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kytnár ľutoval nepremenené šance, ktoré dostali Nitru do zápasu

ZVOLEN - Milan Kytnár sa stal hrdinom druhého semifinálového stretnutia Zvolena proti Nitre. Domáci mali skvelý štart zápasu, avšak dvojgólový náskok v treťom dejstve stratili. Nakoniec rozhodol v predĺžení práve líder ofenzívy HKM.
Zdroj: 27809
Zdieľajte:

Ako padol tvoj gól v predĺžení?

"My sme tam mali už trochu dlhšie striedanie, ale videl som, že sa dostávame do prečíslenia troch proti dvom. Ostal som v druhej vlne, kde mi to veľmi pekne posunul Peter Hraško. Najprv mi to skákalo, takže som puk musel upokojiť, ale som rád, že som to trafil."

Mrzí, že ste v úvode nedali viac gólov?

"Určite nás to trochu mrzí, pretože prvá tretina bola z našej strany fantastická. Vytvorili sme si veľké množstvo príležitostí a Nitru sme nepustili do ničoho. Neskôr sme však od toho trochu upustili, čo nás mrzí. Súper to trestal protiútokmi a tým sa dostal späť do zápasu."

Prečítajte si aj

VIDEO Skúsený slovenský útočník si musí hľadať nový tím, u našich susedov skončil

Chýbalo vám možno kus šťastia, aby ste pridali ďalšie góly?

"Trafili sme nejaké žŕdky, ale musíme byť dôraznejší pred bránou, pretože tie puky skákali po bránkovej čiare."

Čo očakávate v Nitre?

"Chceme vyhrať aspoň jeden zápas, ale musíme hrať od striedania k striedaniu a od tretiny k tretine. Ak však začneme tak, ako v tomto stretnutí a budeme v tom pokračovať, tak máme šancu uspieť. V Nitre sa ale hrá veľmi ťažko, všetci to vieme. Záleží ale iba od nás, ako k tomu pristúpime a ako si budeme plniť povinnosti, ktoré máme."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články