Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Stavjaňa krotil emócie ohľadom hrdinu: Tá prázdna bránka nám vyhovuje, zamýšľal sa

ZVOLEN - HK Nitra vyhral prvý zápas semifinále Kaufland play-off Tipsport ligy a na ľade HKM Zvolen sa ujal vedenia 1:0, o ktoré sa pričinil hlavne trojgólový Judd Blackwater.
Zdroj: 9444
Zdieľajte:

Tréner Antonín Stavjaňa však svojho zámorského zverenca nepreceňoval a upokojoval emócie ohľadom jeho osoby: "Dal tri góly, ale hokej nie je individuálny šport. Z tej jeho pozície je závislý na spoluhráčoch. V presilovke to dostal pred prázdnu bránu, to musí väčšina kvalitných hráčov premeniť. Určite však prvým gólom, keď ušiel, ovplyvnil vývoj zápasu. Tretí zásah dal do prázdnej brány," rozprával český kouč.

Prečítajte si aj

Nitra nebola lepšia, v utorok sériu na sto percent vyrovnáme, tvrdí Zuzin

Ten si vzápätí uvedomil jednu zaujímavú vec: "Góly do prázdnej brány je vlastne vec, ktorá nám tento rok nejako často vychádza. Takto sme dali asi šesť gólov," pousmial sa Stavjaňa na tlačovej konferencii.

Sám si uvedomuje, že semifinále je len na začiatku, čiže toto víťazstvo nemôže preceňovať: "Urvali sme prvé víťazstvo v sérii, ale tá sa len rozbieha, čo nám je všetkým jasné. Myslím si, že sme Zvolen zaskočili tromi rýchlymi gólmi na začiatku druhej tretiny, čo rozhodlo o celom výsledku," dodal.

Prečítajte si aj

Nemal ani hrať, no hattrickom rozhodol: Výborne sme sa pripravili a nerobili sme chyby, konštatuje Blackwater
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články