Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nemal ani hrať, no hattrickom rozhodol: Výborne sme sa pripravili a nerobili sme chyby, konštatuje Blackwater

ZVOLEN - Nitra získala nesmierne dôležitý prvý bod v sérii proti Zvolenu a to dokonca na ľade súpera. Hetrikom rozhodol kanadský útočník Judd Blackwater.
Zdroj: 31350
Zdieľajte:

Pôvodne však opora Nitry hrať ani nemala, pretože po štvrtom stretnutí sérii s Trenčínom dostala štvorzápasový trest za tvrdý zákrok na Michala Hlinku. Blackwater však pauzoval iba polovicu stretnutí a nabehol späť do hry: "O tom, že mi zrušili zvyšok trestu som sa sa dozvedel po sérii s Trenčínom, ale až nejaké dva dni dozadu. Som rád, že znova môžem hrať," tešil sa po stretnutí.

Prečítajte si aj

Fantastický úvod druhej tretiny zariadil prvý bod Nitre, pokus o obrat začal Zvolen neskoro

Ešte väčšiu radosť mal z trojgólového večera: "Hetrik je vždy skvelý, som z neho veľmi nadšený. Mal som však pri zakončeniach aj šťastie, dostal som skvelé prihrávky a moji spoluhráči mi pomohli, boli úžasní. Najdôležitejšie je, že sme vyhrali a tešíme sa z prvého bodu," spokojne konštatoval rodák z Lethbridge.

31-ročný center je veľmi šťastný aj za to, že jeho mužstvo sa na Zvolen výborne pripravilo a dodržiavalo herný plán: "Začali sme dobre, náš brankár mal niekoľko dobrých zákrokov. Dostali sme sa do šancí, podarilo sa nám skórovať. Hrali sme veľmi dobre v defenzíve a nerobili sme chyby. Vedeli sme, čo môžeme od Zvolena očakávať, takže sme sa na to pripravili. Súper ukázal, že je v ofenzíve nebezpečný, ale ako som povedal, my sme hrali v defenzíve naozaj dobre," usmieval sa Blackwater.

Prečítajte si aj

V Košiciach nastáva reorganizácia, kľúčový bude športový manažér
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články