Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zápas bez kanadského bodu? Takto sa na to nepozerám, hovorí Higgs

BANSKÁ BYSTRICA - Brock Higgs sa po návrate do zostavy HC ´05 iClinic Banská Bystrica uviedol najlepšie, ako mohol a síce gólom, ktorým prispel k prvému bodu v semifinálovej sérii proti HK Poprad.
Zdroj: 31340
Zdieľajte:

Ako si sa cítil po návrate do zostavy?

"Cítil som sa dobre. Musel som sa síce popasovať s nejakými problémami, ale to sa mi podarilo a zapojil som sa späť do hry k spoluhráčom."

Aký bol prvý zápas proti Popradu?

"Som rád za víťazstvo. Vieme, že žiadny zápas nebude ľahký. Toto je play-off, rozhodujú často jeden či dva góly. Mali sme dobrý štart, k čomu nám pomohla aj atmosféra. Následne sme to síce pustili a Poprad vyrovnal, ale vyšli nám presilovky aj oslabenia, napriek tomu, že sme v nich raz inkasovali. Dodržiavali sme herný plán a to isté musíme robiť aj v nedeľu."

Prečítajte si aj

Beriem to na seba, hovorí o víťaznom góle súpera Belluš

Vnímali ste aj negatívu bilanciu proti Popradu zo základnej časti?

"Na to sme vôbec nemysleli. Play-off je úplne iná súťaž. Všetko, čo sa stalo doteraz, je nepodstatné. Záleží len na každom ďalšom zápase."

Po návrate si sa znova presadil. Kanadský bod máš takmer v každom zápase. Pamätáš si nejaké stretnutie bez bodu?

"(Smiech). Neviem, ako to presne je, nepozerám sa na to takto. Každý zápas chcem, aby som bol pre tím užitočný. Dnes sa mi to podarilo aj gólom, ale dostal som výbornú prihrávku pred bránu, z ktorej som ťažil. Dúfam, že góly a body budú pribúdať aj naďalej."

Prečítajte si aj

Dukla bude dlho v opojení, Fučík skritizoval kabínu

V nedeľu očakávaš rovnaký zápas?

"Áno. Bude to určite takmer to isté. Zápas plný súbojov a rozhodovať budú chyby. Kto ich spraví, podľa všetkého prehrá."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články