Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Beriem to na seba, hovorí o víťaznom góle súpera Belluš

BANSKÁ BYSTRICA - Rohatá semifinálová séria kamzíkov a baranov odštartovala výhrou obhajcu titulu z posledných dvoch rokov.
Zdroj: 31336
Zdieľajte:

Banskobystričania mali výborný štart, v prvej tretine rýchlo vyhrávali už o tri góly: "Začali sme veľmi zle, zrazu to bolo 0:3. Dali sme síce do prestávky jeden gól, pozbierali sme sa a vyrovnali, ale nakoniec to aj tak nevyšlo," hodnotil popradský útočník Martin Belluš.

Prečítajte si aj

Neskutočné sa stalo skutočnosťou! Michalovce postúpili do Tipsport ligy!

Aj on sa jedným gólom pripísal na vyrovnanie z 0:3 na 3:3, ktoré sa začalo rodiť ešte pred prvou sirénou a práve "Beldo" ho dokonal v presilovke krásnou strelou z ľavého kruhu do protipohybu Williamsa: "Teraz to vyšlo mne, nabudúce to môže vyjsť niekomu inému," konštatoval na margo svojho zásahu. V druhej časti hry ale pôsobil Poprad oveľa lepšie, ako v tej prvej: "Cez prestávku sme si v šatni povedali, že nemôžeme hrať tak, ako v prvej tretine, ale musíme byť dôraznejší, nebáť sa hrať s pukom, vyvarovať sa chýb a hlavne dať góly," prezradil.

Víťazný gól vsietil domáci útočník Marek Bartánus v presilovej hre, ktorú nešťastne "zariadil" vyhodením puku z vlastného pásma medzi obecenstvo práve Martin Belluš: "Rozhodla tá presilová hra súpera. Bola to moja chyba, beriem to na seba. Bolo to šesť minút pred koncom a my sme to už nedokázali zvrátiť. Ten puk skákal a sadol mi na čepeľ úplne ináč, ako som čakal. Chcel som to dávať cez plexisklo von z našej tretiny, no vyhodil som to do hľadiska," smutne konštatoval rodák zo Spišskej Novej Vsi.

Prečítajte si aj

Rzavský vymení hokejku za mikrofón, v médiách sa našiel
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články