Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Radivojevič sa rozlúčil: Čo bude robiť po konci kariéry?

TRENČÍN - Branko Radivojevič po poslednom štvrťfinálovom stretnutí proti Nitre ukončil bohatú hráčsku kariéru. Čo ho čaká teraz?
Zdroj: 31319
Zdieľajte:

38-ročný už bývalý útočník v tom má pomerne jasno: "Doteraz sme sa sústredili na play-off, ale určite by som chcel ostať pri Dukle. Neviem si predstaviť život úplne bez hokeja. Byť len tak doma by ma nebavilo. Teraz prebehnú nejaké rokovania a v najbližšej dobe rozlúskneme, aká to bude funkcia," hovorí Radivojevič, ktorý nevylúčil, ale ani nepotvrdil, že bude športovým riaditeľom klubu.

Prečítajte si aj

Branko Radivojevič ukončil kariéru

Z ľadu nechce odchádzať úplne, s dôchodcami si rád zahrá: "Verím tomu, že zo dva alebo trikrát do týždňa pôjdem s nejakými dôchodcami na ľad. Treba sa hýbať. Ten hokej mi bude stále chutiť, ale už iba na tej rekreačnej báze," usmieval sa Radivojevič.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Toto sú termíny všetkých zápasov semifinále Kaufland play-off Tipsport ligy

Spoločne s ním končí aj obranca Peter Frühauf: "To, čo on urobil pre Duklu je neskutočné. Klobúk dole pred ním. Veľa ľudí ani nevie, čo všetko pre klub urobil, s akými zraneniami hral. To, ako nám on pomohol, či už na ľade, alebo mimo neho, je neuveriteľné," chválil svojho bývalého spoluhráča rodák z Piešťan.

Prečítajte si aj

Lantoši vyzdvihol po postupe tímový výkon, vyjadril sa aj k zákrokom: Čo bolo, bolo, chalani by to už znova neurobili
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články