Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

EUHL spoznala troch semifinalistov, v Prahe sa pokazil ľad

PRAHA - Európska univerzitná liga už mala spoznať kompletné kvarteto semifinalistov, ale v pražskom derby sa pokazil ľad a stretnutie sa nedohralo.
Zdroj: 31271
Zdieľajte:

V treťom zápase medzi UK Praha a Engineers Prague bol stav 1:1, rovnako tak to je aj na stretnutia, keď museli zápas prerušiť pre vážne problémy s ľadom. Obe mužstvá musia odohrať ešte takmer dve kompletné tretiny plus prípadné predĺženie, aby sa rozhodlo o súperovi pre víťaza základnej časti.

Prečítajte si aj

Rudolf Huna góly nerieši, zaujímajú ho len víťazstvá: V Michalovciach chceme zlomiť výhodu domáceho prostredia

Tým sa stal Gladiators Trenčín, ktorý vo štvrťfinále rozniesol Univesity Shield Olomouc, ktorému nadelil poriadne debakle, 10:0 a 16:1. Obhajca titulu a druhý tím po základnej časti, UMB Banská Bystrica postúpil cez BO Ostrava po výsledkoch 3:1 a 12:2.

V semifinále čaká zverencov trénera Lukáša Opátha Masarykova Univerzita, ktorá vyradila Academics Plzeň. Najskôr síce český tím vyhral doma 3:1, no následne si bratislavský tím v dvoch domácich dueloch pripísal výhry 7:1 a 7:3.

Prečítajte si aj

Vo finále holandskej BeNe ligy sa proti sebe stretnú dvaja Slováci, titul znova po roku vyhrá hráč spod Tatier

Semifinále začína už vo štvrtok, kedy sa Masaryk University predstaví proti UMB Banská Bystrica. Hrá sa na dva víťazné zápasy. Druhý hrá doma UMB a v prípade nerozhodného stavu tiež. Gladiators by mal začínať v piatok v Prahe, no stále ostáva nejasné, proti komu z dvojice UK a Engineers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: euhl.eu

Diskusia

Podobné články