Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rudolf Huna góly nerieši, zaujímajú ho len víťazstvá: V Michalovciach chceme zlomiť výhodu domáceho prostredia

ŽILINA - MsHK Žilina získal na domácom ľade po výhre 4:1 barážový mečbal, keď Michalovce porazil aj v treťom stretnutí pod Dubňom. O víťazný zásah sa postaral Rudolf Huna, ktorý verí, že na východe Slovenska to môžu "vlci" ukončiť.
Zdroj: 31309
Zdieľajte:

Aký to bol zápas?

"Každý zápas v tejto sérii je ťažký. Znova sa to potvrdilo. Súper išiel do vedenia, ale my sme urobili maximum pre to, aby sme to otočili ešte v prvej tretine, čo sa aj podarilo. V druhej sme to mohli navýšiť, boli tam nejaké šance, no nepadlo to. Našťastie sme to zlomili v tretej a ideme bojovať ďalej do Michaloviec."

Prečítajte si aj

Chudého tvrdé slová môžu mužstvo znova nakopnúť: Že sme na zápase sme zistili v polovici stretnutia

Znova sa potvrdila výhoda domáceho prostredia. Zlomíte ju v Michalovciach?

"Bolo by to veľmi pekné, keby sme to vo štvrtok ukončili. Bude to však veľmi ťažké, veľký boj, ale urobíme maximum, aby sme sa už domov nevrátili."

Čo povedať k tvojmu gólu?

"Niečo sme si povedali. Pred zápasom sme sa bavili, ako by sme mohli práve takéto akcie riešiť. Sme veľmi radi, že to vyšlo, ale hlavné je, že máme víťazstvo."

Spadla z vás týmto mečbalom taká nervozita?

"Áno. Verím však, že to rovnakým výkonom potvrdíme aj vo štvrtok."

Ty si najlepší strelec baráže, čo k tomu?

"Toto ja vôbec neriešim. Dôležitejšie sú zápasy, ktoré musíme vyhrať. Dávame do toho maximum všetci. Nech dá gól hocikto, mne je to jedno. To, že som ich dal pár aj ja, tak to je len čerešnička na torte. Ešte stále ale nie je koniec. Vo štvrtok nás čaká dôležitý zápas."

Prečítajte si aj

Žilina sa už domov vracať nechce, Baginovi sa splašili ruky
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články