Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žilina sa už domov vracať nechce, Baginovi sa splašili ruky

ŽILINA - Žilinčania potvrdili domáce prostredie a získali dôležitý barážový mečbal, ktorý môžu využiť už vo štvrtok (21.3.) na ľade Michaloviec.
Zdroj: 31313
Zdieľajte:

Už v druhej minúte síce otvoril skóre hosťujúci Linet, inak rodák zo Žiliny, avšak obranca Emil Bagin vyrovnal a položil základ obratu: "Som rád, že to tam padlo. Je jedno, komu to tam padne. Hlavné je, že sa vyhralo, pretože to bol ťažký zápas, ale zvládli sme ho," hovorí 25-ročný hokejista, ktorý si od modrej potiahol puk až pred bránu a podstrelil gólmana Adama Trenčana: "Splašili sa mi trochu ruky," smeje sa Bagin.

Prečítajte si aj

Nórska Get-ligaen spoznala kompletné kvarteto semifinalistov

V barážovej sérii zatiaľ vyhrávajú iba domáce tímy, s možnosťou vybojovať si víťazstvo sa ale môže všetko zmeniť: "Potvrdilo sa to. Zatiaľ je to tak, ale verím, že my to najbližšie prerušíme. Ideme tam vo väčšej pohode, ako keby sme prehrávali my. Oni nemajú čo stratiť, stratiť môžeme len my. Domov sa vracať nechceme, už bolo dosť," tvrdí rodák z Ilavy.

O konečnom výsledku 4:1 rozhodli "vlci" v tretej tretine, kedy strelili dva góly. V tej prostrednej ale mali paradoxne veľmi veľa šancí, no puk do siete nedostali: "Sme sa tak namotivovali a v druhej tretine sme ich zatlačili, pomaly nevyšli ani z pásma. Keby sme dali dva alebo tri góly, čo sme mohli dať, tak by už vtedy bolo po zápase," myslí si Bagin.

Prečítajte si aj

Vo finále holandskej BeNe ligy sa proti sebe stretnú dvaja Slováci, titul znova po roku vyhrá hráč spod Tatier

Zároveň je to veľký boj s početnými hitmi a šarvátkami pred bránou. Mužstvá idú na stodesať percent: "Každý chce vyhrať. Aj v play-off, keď hrajú, tak sa mlátia hlava-nehlava. Tu je to rovnaké. Michalovce chcú byť v Tipsport lige, my tiež. Robíme pre to všetko, všetkými možnými spôsobmi," dodal.

ANKETA: Vyhrá Žilina šiesty zápas baráže a zaistí si záchranu?

  • Áno

    57%

  • Nie

    43%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články