Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nórska Get-ligaen spoznala kompletné kvarteto semifinalistov

OSLO - Štvrťfinále nórskej najvyššej súťaže je skončené, liga spoznala kompletné kvarteto semifinalistov, ktoré neprinieslo prakticky žiadne prekvapenie.
Zdroj: 31314
Zdieľajte:

Zo štyroch najlepšie nasadených mužstiev po základnej časti postúpili prvá Vålerenga, ktorá porazila 4:1 na zápasy Manglerud, druhý Storhamar zdolal 4:0 Stjernen a tretí Stavanger zas prešiel pomerom 4:2 cez Spartu Sarpsbong.

Prečítajte si aj

Dvaja najväčší favoriti sú vo francúzskej Ligue Magnus len krôčik od finále

Jediným menším prekvapením je, že štvrtý Lillehammer nestačil na piaty Frisk Asker, a tak postupuje horšie nasadený tím. Na zápasy to skončilo 4:3. V základnej časti pritom tieto celky delilo dvanásť bodov.

V semifinále sa teda stretne Vålerenga proti Frisk Asker a Storhamar so Stavangerom. Na súpiskach už nefigurujú Slováci, nakoľko Matej Galbavý (Ringerike) a Martin Krasničan (Manglerud) účinkovanie so svojimi mužstvami už skončili.

Prečítajte si aj

Vo finále holandskej BeNe ligy sa proti sebe stretnú dvaja Slováci, titul znova po roku vyhrá hráč spod Tatier

Titul obhajuje Storhamar, šesť rokov v rade však predtým vyhral Stavanger Oilers. Historicky najúspešnejším tímom je Vålerenga, ktorá získala až 25 titulov. Posledný však ešte v roku 2009, teda pred desiatimi rokmi.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: livescore.com, eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články