Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Róbert Ľupták: Chceme vyhrať ligu

DETVA - HC 07 Detva sa teší z historického postupu do play-off v najvyššej súťaži. Najväčšiu radosť z toho má majiteľ klubu Róbert Ľupták, ktorý krátko po stretnutí poskytol nášmu portálu exkluzívny rozhovor.
Zdroj: 31182
Zdieľajte:

Čo pre vás znamená postup Detvy do play-off?

"Je to splnenie cieľu, ktorý som si dal pred sezónou, aby sme sa dostali do play-off. To sa splnilo. Som za to veľmi rád. Je to fantázia, tešíme sa."

Prečítajte si aj

Ako buldogy bojovali až na krv, detviansky tréner Turek vyzdvihuje partiu

Budú aj nejaké oslavy?

"Niečo bude, určite si s chalanmi spolu sadneme. Musíme sa však sústrediť už na Banskú Bystricu. Sezóna pre nás nekončí. Chceme ísť ešte ďalej. Máme dobrý tím, ktorý ukázal potenciál aj v sezóne. Neskladáme zbrane. Chceme ukázať, že máme na to, aby sme bojovali ďalej a ukázať aj to, že máme na tímy ako Zvolen či Banská Bystrica."

Aká bola z celkového hľadiska séria Detvy proti Novým Zámkom?

"Mala všetko, čo mala mať. Bola vyrovnaná, ale my sme si celú sezónu verili a hovorili, že aj keď Nové Zámky majú dobré mužstvo, tak my nie sme o nič horší. Im chytali celú sezónu výborne brankári, hlavne Košarišťan. My sme z úzadia vytiahli Petríka, ktorý nás drží, chytá výborne. Všetci hráči sa vedia zomknúť. Máme štyri kvalitné päťky, taktiež aj piatu, kde sú hráči, ktorí čakajú na príležitosť."

Prečítajte si aj

Török si Banskú Bystricu želal: Verím, že ich môžeme potrápiť a možno...

Banskú Bystricu ste v tejto sezóne porazili dvakrát. Môžete si veriť aj v play-off?

"Určite si môžeme veriť. Mňa osobne teší, že sme dostali práve Banskú Bystricu. S prezidentom Jurajom Kovalom sme veľmi dobrí priatelia. Rozhodne to budú vyhecované zápasy, ktoré sa budú niesť v športovom zmysle fair-play. My chceme ísť rozhodne ďalej. Poviem to tak, chceme vyhrať ligu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články