Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prehľad základnej časti: Hráči, ktorí v tejto sezóne nedali žiadny gól

BRATISLAVA - BRATISLAVA - Nesmierne zaujímavá základná časť je na konci, my si v mnohých článkoch detailne rozoberieme štatistiky aj najdôležitejšie udalosti.
Zdroj: 31118
Zdieľajte:

Medzi najznámejších hráčov, ktorí nedali v základnej časti 2018/19 žiadny gól sa takmer zapísal aj kapitán HC ´05 iClinic Banská Bystrica Tomáš Surový, ktorý sa prvýkrát trafil až po polovici februára, následne pridal ďalšie tri zásahy, takže on do tejto kategórie nakoniec nespadá, ale jeho spoluhráč Matej Češík áno. Skúsený center má však na starosti hlavne defenzívne povinnosti, v ktorých patrí medzi najlepších v súťaži, takže nulový počet gólov mu tréner Dan Ceman rozhodne odpustí.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najvydarenejšie posily

V drese úradujúceho majstra sa netrafil ani obranca Martin Nemčík a útočníci Mário Róth & Mário Lunter. Skoršie menovaný odohral len šesť stretnutí na hosťovaní, Lunter zas prišiel na konci uzávierky prestupov zo Slovana. Celkovo gól nestrelilo osemnásť gólov, ktorí v tomto ročníku zasiahli do hry. Medzi nimi aj Dmitrij Obuchov (Trenčín), Filip Vrábeľ (Košice), Patrik Marcinek (Zvolen).

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najproduktívnejší hráči v presilových hrách

Z defenzívnych hráčov by sa gól čakal od Klemena Pretnara, ktorý má ofenzívne chúťky, lenže k trinástim asistenciám v Košiciach gól nepridal. Rovnako tak ani jeho spoluhráči Václav Čížek a Jimmy McDowell, trenčianske duo Peter Frühauf - Lukáš Bohunický či zvolenský Michal Roman.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Trestné strieľania a nájazdy po zápase
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články