Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prehľad základnej časti: Ako sa darilo hráčom do 23 rokov?

BRATISLAVA - Nesmierne zaujímavá základná časť je na konci, my si v mnohých článkoch detailne rozoberieme štatistiky aj najdôležitejšie udalosti.
Zdroj: 29326
Zdieľajte:

Najväčšiu stopu v sezóne 2018/19 z hráčov do 23 rokov zanechal určite nitriansky útočník Samuel Buček, ktorý sa vrátil domov zo zámorských juniorských súťaží a okamžite sa zaradil medzi opory tímu spod Zobora, za ktorý v tomto ročníku strelil 30 gólov a pridal 20 asistencií, pričom má priemer takmer bod na stretnutie a výrazne zaujal aj v reprezentácii, takže jeho šanca na slovenské MS nemusí byť vôbec malá.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Hráči, ktorí v tejto sezóne nedali žiadny gól

21-ročný krídelník Dukly Trenčín Marek Hecl v tejto sezóne nastupoval iba za Trenčín, v Slovane už nepôsobil, čo mu pomohlo k tridsiatim bodom (20+11). Najproduktívnejší obranca je Patrick Kudla, ktorý v drese Nových Zámkov strelil päť gólov a pridal 21 asistencií, čo je najvyšší počet z hráčov do 23 rokov. Na štvrtom mieste sa umiestnil Jindřich Abdul z Popradu (6+19).

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najvydarenejšie posily

Najproduktívnejší maďarský hráč do 23 rokov je István Terbócs z MAC Budapešť (10+12), najviac bodov z hráčov v kategórii do 20 rokov zaknihoval v HK Orange 20 Miloš Fafrák (10+7). Cez dvadsať bodov sa dostali aj Boris Sádecký či Jakub Sukeľ, na túto hranicu ale nedosiahol Alex Tamáši, od ktorého sa čakalo kus viac. Hlavne herný progres zaznamenal mladý obranca Košíc Patrik Koch, ktorý sa dostal aj do národného tímu. Kanaďan Hayden Hodgson po príchode do Detvy zaznamenal priemer takmer 0,7 bodu na zápas.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najproduktívnejší hráči v presilových hrách
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články