Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Török sa pod Urpínom chcel ukázať, Banskú Bystricu by si želal aj v play-off

BANSKÁ BYSTRICA - Správne namotivovaný a dostatočne odhodlaný ukázať, o čo prišli. Tak vstupoval Tomáš Török do prvého zápasu proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica od jeho prestupu do HC 07 Detva.
Zdroj: 31087
Zdieľajte:

23-ročný útočník odohral za "baranov" v tejto sezóne 43 ligových zápasov (3+3) a dva v Lige majstrov (2+0). Do Detvy prestúpil krátko pred uzávierkou prestupového obdobia. V piatich strenutiach sa mu podarilo trafiť sa dvakrát a na rovnaký počet gólov aj prihrať.

Prečítajte si aj

Prvý od čias Pálffyho: Tak to by som mal byť v NHL, smeje sa Faille

So snahou prekvapiť favorita prichádzali Detvania do Banskej Bystrice: "Prvá tretina od nás nebola zlá. Keby, že sme v nej efektívnejší a nespravíme pár školáckych chýb, tak by sme mohli pomýšľať na nejaký bodík, ale potom nás súper vyškolil v skúsenostiach a efektivite," povzdychol si Tomáš Török.

Pre neho to bol špeciálny zápas, čo po stretnutí neskrýval. Chcel sa ukázať: "Nebudem klamať, veľmi som chcel ukázať, že som v Banskej Bystrici chcel ostať. Taktiež som sa chcel pripomenúť banskobystrickým fanúšikom, nech na mňa nezabúdajú, pretože som si ich obľúbil. Nakoniec som strelil gól, takže som za to veľmi rád," priznáva: "Bolo pekné vrátiť sa. Ja som za pôsobenie v Banskej Bystrici veľmi rád, nabral som v nej veľa skúseností. Teraz som však vďačný za priestor, ktorý dostávam v Detve," hovorí.

Prečítajte si aj

Ukázala sa veľká sila tímu, hovorí Hanuljak. Žilinčanov mrzia nevyužité presilové hry

Pred zápasom bol s bývalými spoluhráčmi v kontakte, niekoľko štipľavých poznámok teda neostalo zamlčaných: "S niektorými chalanmi som si volal, takže niečo prebehlo," usmieval sa Török. Možno sa niečo zopakuje aj v marci, šikovný krídelník by si to veľmi prial: "Pevne verím, že budeme sláviť úspech a možno sa v štvrťfinále play-off stretneme aj s Banskou Bystricou. Z môjho pohľadu by som sa tomu určite nebránil, rád by som sa ukázal. Určite by bolo pekné, keby sme sa stretli práve s týmto súperom," zaželal si.

Ešte predtým ale musí Detva prejsť cez kvalifikáciu play-off: "V Detve to sú trošku iné starosti, ako v Banskej Bystrici, nebudeme si klamať. Bystrica je na najlepšej úrovni na Slovensku, Detva k tomu smeruje. Je to teda iné, ale vynahrádza sa to výbornou partiou, ktorá je príkladná a ideme si za tým cieľom, postúpiť cez predkolo," dodal Tomáš Török.

Pozrite si aj

VIDEO Páči sa vám nová pesnička maskota Macejka "Hokejová"?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články