Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bern už posily neplánuje, Slater rozmýšľa nad koncom, Olten potrebuje tretieho legionára

BERN - Aj vo Švajčiarsku sa dnes o polnoci končí prestupového obdobia, takže to bude ešte nesmierne zaujímavé.
Zdroj: 23499
Zdieľajte:

SC Bern však už posily neplánuje získať. Potvrdil to športový manažér tímu Alex Chatelain pre Berner Zeitung. Tím z hlavného mesta Švajčiarska má momentálne v mužstve aj plný počet piatich legionárov, ktorými sú obranca Adam Almquist (SWE) a útočníci Mark Arcobello, Zach Boychuk, Andrew Ebbett a Jan Muršak.

Prečítajte si aj

Preview 51. kola Tipsport ligy: Pohronské derby priamym súbojom o prvú priečku, Miškolc a Nové Zámky v boji o šestku

36-ročný americký útočník Jim Slater uvažuje o konci kariéry po skončení sezóny: "Nie je to stopercentné, ale vážne sa touto myšlienkou zaoberám," povedal hráč HC Fribourg-Gottéron, ktorý počas kariéry desať sezón pôsobil v dresoch Atlanty aj Winnipegu v NHL. Dvakrát si zahral na MS.

Tretieho zahraničného hráča by pred koncom prestupov chcel získať druholigový EHC Olten. V tomto tíme aktuálne figuruje bývalý hráč HC ´05 iClinic Banská Bystrica Cason Hohmann, ktorý je najproduktívnejším hráčom tímu (11+45) a Kanaďan Bryce Gervais. Slovák Stanislav Horanský, ako aj Rakúšan Martin Ulmer už odohrali vo Švajčiarsku viac rokov, takže nie sú braní ako legionári. Tímy NLB môžu mať na súpiske maximálne troch hráčov zo zahraničia.

Prečítajte si aj

VIDEO Pre zranenie chrbta štyri roky nehral, teraz mieri z pozície trénera v Anglicku do obrany účastníka Liigy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články