Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V play-off môžeme poraziť každého, náš tím má šancu na úspech, hovorí líder MAC Budapešť

BUDAPEŠŤ - Rodák z ontarijského St. Thomas reprezentuje Maďarsko. 27-ročný Christopher Bodó sa narodil v Kanade, ale od roku 2015 s malou nemeckou prestávkou hráva za maďarské tímy. Krajinu našich južných susedov začal reprezentovať v sezóne 2016/17. V tomto ročníku patrí medzi lídrom MAC Budapešť, ktorý chce dotiahnuť do kvalifikácie play-off. Aktuálne je so ziskom 44 bodov (17+24) najproduktívnejším mužom svojho tímu.
Zdroj: 31026
Zdieľajte:

Si najproduktívnejší hráč tímu. Čo to pre teba znamená?

"Je to pre mňa veľké zadosťučinenie. Som veľmi vďačný a šťastný za tento úspech. Je to však niečo, čo by sa mi bez spoluhráčov nepodarilo."

Prečítajte si aj

Štyri najdôležitejšie otázky pred záverečnou častou základnej časti

Prišla reprezentačná prestávka v správny čas?

"Je skvelé, že ju máme, pretože sa môžeme dobre pripraviť a zregenerovať. Myslím si, že je dôležité byť oddýchnutý po psychickej aj fyzickej stránke. Verím, že si ju dostatočne užijeme."

Očakávaš v závere sezóny náročnejšie zápasy?

"Očakávam, že všetkých šesť zvyšných zápasov základnej časti bude veľmi náročných, pretože každý bojuje o čo najlepšie miesto do play-off. My sme teraz na desiatej priečke, takže potrebujeme zbierať toľko bodov, koľko sa len bude dať."

Prečítajte si aj

Miner chváli taktickú vyspelosť ligy, s Popradom má vysoké ambície

Aká je atmosféra v tíme?

"Celkovo v klube je atmosféra veľmi dobrá. Pred prestávkou sme vyhrali niekoľko zápasov, čo pomohlo hráčom lepšie zrelaxovať cez pauzu. Všetci sa cítime lepšie."

Ak sa MAC dostane do play-off, ako ďaleko môže zájsť?

"Ak sa dostaneme do play-off, tak môžeme poraziť každý jeden tím. V tejto sezóne sme odohrali pár fantastických zápasov proti skvelým mužstvám. Nie je nemožné zopakovať to aj v play-off. Verím nášmu tímu, pretože môže byť úspešný."

Prečítajte si aj

VIDEO Versteeg bude hrať na severe Európy, dohodol sa so švédskym majstrom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články