Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Aj keď sme všetci zmokli, tak sme si to neskutočne užili, hovorí spokojný Podkonický

BANSKÁ BYSTRICA - Tréner HKM Zvolen Andrej Podkonický po stretnutí sršal spokojnosťou aj napriek nepriazni počasia, ktoré bolo podľa neho jediným mínusom Winter Classic.
Zdroj: 30983
Zdieľajte:

Stále mladý kouč si akciu veľmi pochvaľoval: "Som veľmi šťastný, že sme tento zápas zvládli. Chcem poďakovať Rišovi Lintnerovi, že sa odvážil organizovať takýto zápas. Bola to oslava hokeja a výborná reklama pre slovenský hokej aj ligu. Sme veľmi radi, že sme mohli byť súčasťou. Len škoda, že počasie nevyšlo, ale som rád, že prišlo veľa divákov," hovorí lodivod "bryndziarov".

Prečítajte si aj

Chytať vo vode bola sranda, hovorí brankár Tomek

"Aj keď sme všetci zmokli, tak to bola perfektná akcia. Len škoda, že pršalo práve tieto dva dni, kedy to malo byť perfektné. Pár posledných dní bolo výborné počasie," povzdychol si.

Do samotného zápasu vstúpili jeho zverenci výborne, potom ale stiahli nohu z plynu: "V prvej tretine sme hrali dobre, vytvorili sme si náskok 3:0, ale potom sme prestali hrať. Banská Bystrica dala dva góly, skoro vyrovnala, pretože šance mala. Ja som ale veľmi rád, že sme to zvládli a nakoniec vyhrali," nechal sa počuť Podkonický, ktorý vymyslel dobrý plán, ako sa dostať do šancí.

Prečítajte si aj

Prvý gól Winter Classic strelil Chovan, zapísal sa do histórie: Chvíľami sme nevideli nič!

"Na začiatku som hráčom hovoril, že treba ísť po obrancoch, pretože tí ten puk tak ľahko z tretiny cez tú vodu nevyhodia. To sa nám aj podarilo, z toho sme dali góly, ale potom sme z toho upustili a začali viac brániť. Banská Bystrica zmenila hru a dala dva góly. Bol to úplne iný hokej, ako na normálnom ľade," priznáva bývalý slovenský reprezentant.

Zvolen mohol rozhodnúť už skôr a v závere to nemusela byť až taká dráma, ako pri stave 3:2 bola, ale štvrtý zásah od Petráša neplatil: "Bola tam posunutá brána. Mne sa je k tomu ťažko vyjadrovať. Samozrejme, aj tí rozhodcovia to majú sťažené a k nim sa vyjadrovať nemôžeme," dodal Andrej Podkonický.

Prečítajte si aj

Lintner sršal spokojnosťou: Winter Classic dopadol výborne a bude ďalší
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články