Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chytať vo vode bola sranda, hovorí brankár Tomek

BANSKÁ BYSTRICA - Brankár HKM Zvolen Tomáš Tomek taktiež prispel k výhre svojho tímu v historicky prvom slovenskom Winter Classic proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 30979
Zdieľajte:

Inkasoval dvakrát, zatiaľ čo jeho náprotivok Stephon Williams v troch prípadoch. Činil sa hlavne pri obrovských závaroch na konci stretnutia a to napriek tomu, že počasie vôbec neprialo: "Nebola to sranda chytať vo vode, ale sme radi, že sme to zvládli a toto derby vyhrali. Bolo to náročné, bolo tam strašne veľa vody, zle sa hýbalo, výstroj bola ťažká, zle sa dvíhali ruky," opisoval hlavne pre brankárov hrozné podmienky Tomek.

Prečítajte si aj

Lintner sršal spokojnosťou: Winter Classic dopadol výborne a bude ďalší

"Celá výstroj bola mokrá, ťažká. Napila vodu. Podmienky sme však mali rovnaké, no my sme to zvládli lepšie. Keď hráči zabrzdili, tak tá voda stále špliechala," pokračoval 30-ročný Skaličan.

"Bol to však zážitok a sme radi, že so šťastným koncom pre nás. Zápas som si užil od prvej do poslednej sekundy, ale som rád, že už je to za nami," hovorí skúsený gólman: "Užili sme si to aj cez takéto počasie a sme radi, že sme vyhrali," dodal.

Prečítajte si aj

Prvý gól Winter Classic strelil Chovan, zapísal sa do histórie: Chvíľami sme nevideli nič!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články