Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Fraser sa minulé leto vrátil do detských čias, Lintner si najviac cení kartičky legendy NHL

ZVOLEN - Zvolenský zimný štadión bol v sobotu 26.1. dejiskom burzy hokejových kartičiek, na ktorú zavítal aj riaditeľ Tipsport ligy Richard Lintner a hráči HKM Zvolen Mark Fraser & Michal Chovan.
Zdroj: 30897
Zdieľajte:

Všetkých troch na veľmi milej akcii vyspovedal redaktor nášho portálu. Hokejisti sa vrátili v spomienkach do detských čias: "Keď som bol malý, tak som zbieral veľmi veľa hokejových kartičiek. Vlastne počas minulého leta mi moja mama povedala, že ich po dlhom čase uvidela, takže keď som bol doma, tak som zreorganizoval úplne všetky, ktoré som tam mal a rozhodne ich nebolo málo. Stále ma to bavilo rovnako, ako keď som bol malý," zaspomínal si s úsmevom na tvári kanadský obranca Mark Fraser.

Prečítajte si aj

V rámci Winter Classic sa odohrajú ďalšie zápasy

"V piatky sme s otcom chodili do obchodu s kartičkami. Získal som karty s autogramom Erica Lindrosa, Adam Oatesa a Raya Bourqueho. To sú tri moje najobľúbenejšie," pokračuje 32-ročný obranca, ktorý má v zbierke aj sám seba: "Mám jednu svoju ešte ako hráč New Jersey Devils z mojej nováčikovskej sezóny. Myslím, že to bolo 2006/07, takže to je už dávno," hovoril dobre naladený Fraser.

"Ktorý hokejista ich nezbieral, keď bol malý? Ešte ich mám doma, nejaké som dal synovi," tvrdí Michal Chovan: "Keď som bol malý, tak som zbieral kartičky Jaromíra Jágra. Tých mám asi zo päťdesiat, určite sa tam nájde aj nejaká cennejšia," prezrádza kapitán HKM. Veľmi sa mu páčilo aj na samotnej burze: "Prekvapilo ma to, prišlo sem dosť ľudí. Bolo to super. Videl som kartičky, aké som ešte nevidel, takže aj pre mňa to bola milá skúsenosť," doplnil.

Prečítajte si aj

Na obed štartoval auto, večer hral zápas: Ani neviem, ako som sa v Banskej Bystrici ocitol

Riaditeľ Pro-Hokeja Richard Lintner spojil príjemné s užitočným. Tak by sa dal špecifikovať nápad kartičiek Tipsport ligy, ktoré majú za sebou už niekoľko úspešných sérií: "Bol to práve jeden z dôvodov, prečo sme sa vrátili a oživili v rámci ligy tento market. Ja si pamätám, ako som zbieral kartičky hráčov St. Louis Blues. Poznal som celú zostavu bez toho, aby som mal ako malý možnosť sledovať toto mužstvo hrať. Vedel som, že práve kartičky sú niečo, čo by som chcel spojiť v rámci propagácie hokeja a servisu pre fanúšikov. Je zrejmé, že po troch edíciách sa nám to podarilo a je to veľký úspech. Teším sa, že aj kvalita, typy a exkluzívne boxy sú stále lepšie a lepšie. Neustále prichádzame s niečím novým, aby sme tú komunitu zberateľov kartičiek vedeli uspokojiť," prezradil exkluzívne pre hokejovysvet.sk.

Zároveň sa chystá aj séria k Winter Classic: "Bude to exkluzívny box z tejto akcie. Všetko je dohodnuté, nafotené budú legendy a hráči Banskej Bystrice aj Zvolena," povedal nám Lintner.

Prečítajte si aj

Florbalista Radjenovic debutoval na slovenských klziskách: Do Trenčína som prišiel naslepo, hovorí

Na niekoľkých kartách Tipsport ligy sa predstavil aj sám: "Musím povedať, že v tej prvej sérii som bol vedome, to som bral ako srandu, že ako riaditeľ som sa tam dal. Malo to byť hlavne zo srandy, avšak tento rok som ostal prekvapený, že ma tam kolegovia šupli," pokračoval a zaspomínal si aj na svoje zberateľské chúťky počas pôsobenia v NHL: "Ja mám podpísaných niekoľko kartičiek, keď som hrával štvrť sezóny s Mariom Lemieuxom. Od neho ich mám viac."

Na záver pochválil aj náš portál za tohtosezónny unboxing, ktorý natáčal Matej Kubove: "Ja som nikdy neregistroval, že unboxing existuje, až kým moje deti nezačali pozerať unboxingy mobilných telefónov. Odvtedy viem, že to je taký rituál, ktorý sa deje a má veľa fanúšikov. Bolo to cool, veľmi sa mi to páčilo. Budeme takúto príležitosť ponúkať pre partnerov aj do budúcna," dodal Richard Lintner pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články