Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hossa hrať nemôže, nedostal zelenú z Ameriky: Najdôležitejšie bude nespadnúť zo strechy, hovorí

BANSKÁ BYSTRICA - Marián Hossa v súboji legiend v rámci Winter Classic bohužiaľ nebude môcť nastúpiť.
Zdroj: 30868
Zdieľajte:

Choroba, kvôli ktorej musel ukončiť kariéru, ho späť do výstroje nepustí: "Nedostal som zelenú z Ameriky, takže bohužiaľ nebudem na ľade. Budem môcť pomôcť svojmu tímu streľbou zo strechy, kde sa ráta jeden gól za dva góly," vysvetlil Marián Hossa, ktorý sa na túto disciplínu teší: "V Trenčín som pred niekoľkými rokmi strieľal zo strechy zimného štadióna. Z troch striel som dal dva góly, z čoho som bol prekvapený, pretože to bolo niečo nové. Toto však bude o niečo ďalej, možno bude aj fúkať, takže je tam viac faktorov, ktoré to môžu ovplyvniť," hovorí.

Prečítajte si aj

VIDEO Na Winter Classic viaceré lákadlá, pre hviezdy i fanúšikov

Najdôležitejšie ale nebude dať gól, ale nespadnúť zo strechy: "To je dosť dôležité," zhoduje sa dobrý naladený Marián. Počas súboja legiend bude jeho miesto na striedačke pri tréneroch: "Bude to nová skúsenosť. Nemá byť veľká zima, čo je dobrým bonusom. Verím, že počasie bude dobré a ľudia nebudú mrznúť."

Sám môže poradiť kolegom, ktorí sa predstavia v zápasoch. Má totiž bohaté skúsenosti z Winter Classic v NHL: "Hlavne si to musia užiť. Predovšetkým tí chalani, čo budú hrať ligový zápas medzi Banskou Bystricou a Zvolenom. Je to ako keď sa vrátite do detských čias, keď ste korčuľovali von niekde na sídlisku či rybníku. Sú to veľmi pekné spomienky, ktoré sa objavia," prezradil.

Prečítajte si aj

Zedník odštartoval slovenskú púť v zápasoch NHL pod holým nebom dvomi gólmi, doma chce víťazstvo baranov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články