Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan doma nestrelil ani gól, prehral siedmykrát v rade

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorkovom domácom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) s Traktorom Čeľabinsk 0:2. Na štadión si našlo cestu iba 4486 divákov, čo je najnižšia domáca návšteva Slovana od jeho vstupu do nadnárodnej súťaže.
Zdroj: 29643
Zdieľajte:

Zverenci trénera Vladimíra Országha v kalendárnom roku 2019 ešte nezískali ani bod, celkovo to bola pre nich siedma prehra v sérii. "Belasí" sú na chvoste tabuľky Západnej konferencie a zároveň i celej súťaže so ziskom 27 bodov.

Prečítajte si aj

Majster podľahol Novým Zámkom, Miškolc porazil Trenčín v nájazdoch

Slovan sa v najbližších dvoch stretnutiach predstaví na klziskách súperov, v tom prvom si v utorok 22. januára od 18.30 h zmeria sily s Dinamom Riga.

Slovan Bratislava - Traktor Čeľabinsk 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Góly: 32. Gubarev (Stoa, Thomas), 60. Thomas (Bergström). Rozhodovali: Ansons, Gamalej, – Majtak, Strelcov, vylúčení: 5:8 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, 4486 divákov.

Slovan: Štěpánek – Sersen, Jánošík, Grman, Klok, Bačik, Gelinas, Baranov, Švarný – Rau, Taffe, Chipchura – Lunter, Sukeľ, Červený – Lamper, Hrnka, Liška – Bailey, Buc, Sloboda

Traktor: Demčenko – Bailen, Riasenskij, Isajev, Petrov, Borodkin, Karpuchin, Želdakov – Kravcov, Szczechura, Enlund – Kokujov, Rybakov, Šarov – Thomas, Stoa, Bergström – Šolochov, Dugin, Gubarev – Jerofejev

Prečítajte si aj

Francúzsky obranca so skúsenosťami z NHL končí v tíme Martina Bakoša

Hostia mali od úvodu streleckú prevahu, k čomu im však pomohli aj dve presilovky po sebe. Štěpánek si počas nich pripísal prvé ťažšie zákroky. V početnej prevahe hral potom aj Slovan, vzruch však priniesla až situácia zo 14. minúty. Sersen vystrelil od modrej čiary a puk skončil v sieti, arbitri si však išli pozrieť video. Následne gól neuznali, pretože Hrnka mal pri teči hokejku privysoko. V závere úvodnej tretiny sa "belasí" strelecky dotiahli na súpera, ale bezgólový stav sa nezmenil.

Prvú šancu v druhej dvadsaťminútovke mal Dugin, sám pred bránkou mieril iba do Štěpánka. Na druhej strane sa neujalo prečíslenie Červeného s Lamperom. V 32. minúte sa stredom klziska predral Gubarev a blafákom poslal hostí do vedenia. Slovan sa potom snažil o vyrovnanie, ale napriek zvýšenej snahe sa mu to do konca 2. tretiny nepodarilo.

Prečítajte si aj

Žilina v Košiciach až trikrát viedla, prekvapenie kola spečatila v nájazdoch

Tretiu tretinu začali náporom "belasí", v krátkom čase mali k dispozícii dve presilovky, ale hostia pozorne bránili a nepúšťali súpera do šancí. Slovanu chýbala v útočnom pásme väčšia kreativita, Čeľabinsk trpezlivo čakal na svoje šance. Tri minúty pred koncom odvolal tréner Országh brankára, hostia počas power play poistili víťazstvo po strele Thomasa.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články