Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dva neodpískané fauly: Detva aj Nové Zámky sa môžu právom hnevať!

BRATISLAVA - Rozhodcovia sú v tejto sezóne často diskutovanou témou. "Predviedli" sa aj v nedeľu v zápasoch medzi Detvou a Trenčínom, ako aj pri zápolení Popradu s Novými Zámkami.
Zdroj: 30666
Zdieľajte:

Pod Tatrami sa hokejka domáceho útočníka Paukovčeka dostala nepríjemne do tváre kapitána tímu z južného Slovenska Adama Zbořila. Český útočník skončil na ľade a z tváre mu tiekla krv, no hokejista Popradu nedostal žiadny trest.

Prečítajte si aj

Porazili majstra, odchádzali skromne: Chceme len pokračovať na nastolenej ceste, nič viac

Druhá a ešte viac kontroverzná situácia prišla v Trenčíne. Outsider z Detvy viedol 2:0 aj 3:1 a aj keď Dukla vyrovnala na 3:3, tak skóre v prospech hostí upravil Král. Bodku za výhrou celku spod Poľany mohol dať necelé dve a pol minúty pred koncom Rastislav Gašpar, lenže úderom do tváre ho zastavil Ondrej Mikula. Faul sa nepískal a z následného protiútoku vyrovnal Branko Radivojevič. Minútu pred koncom potom rozhodol Milan Bartovič.

"Z môjho pohľadu to faul určite bol. Sám by som si asi zo zubu neodlomil. Vyjadrovať k rozhodcom sa nemôžem, pretože by som asi dostal pokutu, ale určite to faul bol. Myslím si, že by sme výhru udržali, veď by sme hrali presilovku," povedal nášmu portálu detviansky útočník Rastislav Gašpar. Video zákroku od Mikulu si môžete pozrieť TU.

ANKETA: Posúdili rozhodcovia situácie zle?

  • Áno

    96%

  • Nie

    4%

Prečítajte si aj

Mal by sa pred nájazdmi čistiť ľad? Kanadskí tréneri sa zhodli: Nechápeme, prečo to tak nie je
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články