Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Škorvánek vynadal rozhodcom, na tlačovke sa k nim ale nevyjadril

ŽILINA - "Vlci" boli na pokraji senzácie kola, nakoniec Banskú Bystricu ani napriek náskoku 4:1 poraziť nedokázali. V predĺžení rozhodol Brock Higgs.
Zdroj: 30646
Zdieľajte:

Výkon rozhodcov zle znášal hlavný tréner MsHK Žilina Stanislav Škorvánek, ktorý cestou zo striedačky do kabíny utrúsil niekoľko vulgárnych výrazov smerom k štvorici rozhodcov, ktorými boli Müllner, Babic, Valo a Árkovics. Situácia sa udiala počas odchodu hráčov do kabíny, takže v tom čase sa tam okrem nášho redaktora a dvojice usporiadateľov nenachádzal nik iný a síce žiadny ďalší novinár.

Prečítajte si aj

Dvojgólový Southorn rýchlo strieľal a nepozeral na čas, Róth si prišiel vyladiť formu pred play-off

Na samotnej tlačovej konferencii sa tréner Škorvánek k rozhodcom nevyjadril: "Výkon rozhodcov nekomentujem," stroho skonštatoval. Náročné bolo pre neho aj hodnotenie stretnutia, v ktorom by si Žilinčania vyhrať zaslúžili.

"Ťažko sa mi hodnotí zápas po takomto priebehu. Bojovnosť mužstva bola na maximálnej úrovni a ak sme volali v posledných zápasoch aj po hokejovom umení, tak dnes ho hráči tiež do zápasu dali. Vypili sme si však kalich horkosti do dna v samom závere riadneho hracieho času gólom, ktorý sme inkasovali. V predĺžení už to bolo vyvrcholenie všetkých vecí, ktoré sa na nás zosypali. Máme však na čom stavať, podali sme dobrý výkon a chcem sa poďakovať i divákom, ktorí prišli. Pozývam ich na zápas s Nitrou a verím, že opäť predvedieme výkon plný odhodlania, chcenia, bojovnosti a umenia a konečne sa nám podarí zabodovať, pretože v posledných dueloch prehrávame o gól alebo o dva. Ďakujem aj celému tímu od prvého do posledného hráča za bojovný výkon a verím, že sa budeme len a len zlepšovať," zhodnotil duel.

Prečítajte si aj

Martin Féherváry sa vyjadril k tlačovke: Nechcel som tam ísť!

Banskobystričanov odrazil od dna zásah Jordona Southona v závere druhej tretine na 4:2: "Poznačil vývoj stretnutia, ale nevidel by som v tom veľký problém. Banská Bystrica je v tabuľke, tam kde je, my sme tam, kde sme. Pred zápasom by sme bod brali, teraz sme sklamaní, ale nesmieme sa opúšťať," tvrdí Škorvánek.

MsHK Žilina by mohol v ďalších stretnutiach počítať aj s mladým obrancom Marcelom Dlugošom, ktorý strávil doterajšiu časť sezóny v HK Orange 20 a predstavil sa aj na MSJ v Kanade: "Má za sebou ťažký šampionát a náročný let. Privítame ho na tréningu A-mužstva a dohodneme sa s trénermi juniorky, kde bude zaradený. Je to hráč, ktorý absolvoval MSJ a keďže my chceme ísť cestou mladých hráčov a špeciálne odchovancov, tak predpokladám, že bude zapojený do tréningového procesu a myslím si, že aj zápasového. Je na ňom, ako sa ukáže," dodal žilinský kouč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články