Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

34.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Lukáš Bambúch

PREŠOV - V druhej najvyššej súťaži začne po Novom roku posledná štvrtina základnej časti. Už o 16.hodine na seba narazia Spišiaci a Prešovčania, Nové Zámky B vycestujú na Záhorie, Dukla hostí Dubnicu, Trnava si zmerá sily s Bratislavou, Martin privíta Topoľčany a zaujímavý duel sa rysuje v Považskej Bystrici, kam zavíta Humenné. Zápasy tipoval Lukáš Bambúch.
Zdroj: 30602
Zdieľajte:

Spišská Nová Ves - Prešov 1

"Prešov tento rok nepodáva výkony, ako v minulosti. Spišská Nová Ves sa bude spoliehať na domáce prostredie s víziou výhry a aj vyhrá."

Skalica - Nové Zámky B 1

"O Nových Zámkoch som čítal a stále fasujú debakle. Akurát jeden zápas zvládli za tri body, ale to bolo všetko. Skalica je jasný favorit."

Michalovce - Dubnica 1

"Dubnica je pre mňa prekvapením z hľadiska tabuľkového postavenia. Michalovce sú nabité, tréner Chudý to diriguje, a preto sa to skončí úspechom lídra."

Prečítajte si aj

Ako sa darí legionárom, ktorí v minulej sezóne hviezdili v Tipsport lige?

Trnava - Bratislava 1

"Od Bratislavy som čakal viac, keďže má vo svojich radoch dostatok hernej kvality. Zatiaľ neprodukujú vyrovnané výkony. Myslím si, že Trnava vyhrá."

Martin - Topoľčany 1

"Martin spoločne s Michalovcami sa netaja, že chcú postúpiť. Domáci vyhrajú, hoci sú Topoľčany nevyspytateľné."

Prečítajte si aj

Patríme tam! odpovedal spokojný Trenčan na otázku ohľadom vedúcej pozície Dukly

Považská Bystrica - Humenné 1

"S Humenným to v závere roka vyzeralo hocijako. Považská Bystrica posledné ročníky nehrala dobre, ale teraz sa mi páči. Taktiež sa prikloním na stranu domáceho celku."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články