Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Patríme tam! odpovedal spokojný Trenčan na otázku ohľadom vedúcej pozície Dukly

MICHALOVCE - Tretiu štvrtinu a zároveň ostatné kolo roku 2018 zvládli hokejisti Michaloviec na výbornú. Spočiatku sa pred domácim obecenstvom proti Bratislave trápili, ale nakoniec sa rozstrieľali a ich kanonáda sa zastavila na čísle 9. Dva góly inkasoval brankár Trenčan, ktorého zákroky v prvej tretine vymazali strelcov hráčov z hlavného mesta.
Zdroj: 30595
Zdieľajte:

Dve stretnutia ste mali pauzu. Bolo vidieť, že ste hladný po hokeji a v prvej tretine ste výrazne držali svoj tím. Ak by vás nebolo, súper by sa dostal do výrazného vedenia. Bolo to tak?

"Hokej mi viac chutil po tej dlhšej pauze. Veril som, že to s Bratislavou zvládneme a vyšlo to. Veď už pri prvých dvoch šanciach som čelil nájazdom. Tak ako to mohlo byť super, mohlo to byť aj zlé. Toto sme ustáli a na rad prišla naša dominancia."

Dúfali ste aj v čistý štít pri skóre 8:0?

"Osobne som po ňom túžil, lebo som ho už nemal dlhšie. Väčšinou sa mi ho darí držať dve tretiny, prípadne ešte päť pred koncom. Potom sa puk nejakým spôsobom dostane do brány. Kozmetická úprava súpera na 2:9 ma trochu hnevala, ale dôležitý je tímový výkon. Nedostať gól je len mojim tajným želaním."

Prečítajte si aj

VIDEO Winter Classic vyhral Boston, Chára: Víťazné sa lepšie pamätajú

Desaťbodový náskok pred Martinom znamená určite spokojnosť.

"Zápasy, ktoré sme vyhrali, vôbec neboli ľahké. Môžeme byť radi, že sme na čele, ale sme tam zaslúžene. Drieme každý deň, v kádri máme dostatok kvality a myslím si, že na prvé miesto patríme."

Decembrová kríza zažehnaná?

"Sám som bol zvedavý, ako sa s tým vyrovnáme. Celkom úspešne sme z nej vykorčuľovali a veľkú rolu zohralo stretnutie v Martine, kde sme sa odrazili. Odvtedy hráme výborne."

Giľák, Brincko, Kurbatov, Dvurečensky a Bojko. Pätoro hráčov, ktorých doniesol ježiško. Stúpla sila Dukly?

"Som veľmi prekvapený, kto k nám prišiel. Hlavne trojica Rusov, ktorá má za sebou aj pôsobenie v KHL. Zatiaľ hrajú výborne."

ANKETA: Radi by ste videli Duklu Michalovce v Tipsport lige?

  • Áno, už tam dávno mala byť

    95%

  • Nie, neprinesie to oživenie súťaže

    5%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkduklamichalovce.sk

Diskusia

Podobné články