Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hanlon sa smial novinárom: Naposledy keď som išiel hore, vy ste išli dole

ZVOLEN - HKM Zvolen na záver roku porazil DVTK Jegesmedvék Miškolc a nedopustil ďalšie domáce prekvapenie, ako naposledy proti MAC Budapešť.
Zdroj: 29250
Zdieľajte:

"Bryndziari" uspeli 2:0 po góle Drgoňa z tretej minúty a navrátilca Vandasa do prázdnej brány v úplnom závere. Tréner hostí Glen Hanlon bol aj tak na tlačovke dobre naladený: "Je super, že vás tu vidím, chlapi," privítal novinárov: "Naposledy keď som kráčal hore schodmi na tlačovku, vás som videl ísť okolo mňa dole," vtipkoval. Smutné však je, že okrem kouča HKM Andreja Podkonického rozumel jeho anglickému výroku asi len jeden ďalší človek v miestnosti.

Prečítajte si aj

Jednoznačným cieľom je play-off, slovenská liga ho prekvapila rýchlosťou

"Každopádne, Zvolen mal lepší úvod do stretnutia, rýchlo strelil gól a mal 24 striel na našu bránu, my iba 4. Na druhej strane som hrdý na svojich hráčov, ako stretnutie zvládli. Bojovali o body, no nepodarilo sa nám ich získať. Gratulujem Zvolenu k výhre," zhodnotil Hanlon zápolenie.

"Mali sme veľmi dobrú prvú tretinu. Vytvorili sme si tlak i veľa šancí, z ktorých sme dali, bohužiaľ, iba jeden gól. V druhej tretine sa hra trochu otočila, začali sme hrať útočne a strácať puky v strednom pásme i na modrých čiarach. Naše krídla prehrávali súboje v obrannom pásme, kde sme sa dostávali zbytočne pod tlak a dostali sme Miškovec do hry. V tretej tretine sme znovu začali hrať svoju hru. Dnes sme výborne odohrali oslabenia, ktoré rozhodli o našej výhre. Ďakujem hráčom za výborný výkon," povedal na tlačovke Andrej Podkonický.

Prečítajte si aj

Buď zaplatím do kasy, alebo pozvem spoluhráčov na punč, smeje sa Faille
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články