Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Aký bude príspevok za premiéru pred médiami?

HUMENNÉ - Veľké prekvapenie sa zrodilo na úkor Humenného, ktoré doma nezvládlo zápas so Spišskou Novou Vsou. O všetkom sa rozhodlo v druhej tretine. Stav na konečných 1:4 pečatil do prázdnej bránky útočník Branislav Zwick.
Zdroj: 30389
Zdieľajte:

Keby vám niekto predpovedal výhru 4:1 v Humennom, asi by ste tomu neverili. Alebo?

"Skôr sme verili v to, že musíme získať nejaké body, ktoré sú pre nás veľmi dôležité v boji o prvú osmičku. Až taký hladký priebeh sme neočakávali, ale vyšlo to."

Prvá tretina predstavovala obojstranne bezkrvný výkon. V ďalších to bolo živé a gólovo odmenené, ale len z vašej strany. Čím to bolo?

"Naša taktika bola jasná - počkať si na našu chvíľu a zaútočiť. Súperovi sme kazili hru a z toho pramenili šance, ktoré sme využili."

Poslednú časť ste si vy sami kazili vývoj, pretože ste Humenné dostávali na koňa viacerými presilovkami, ktoré to našťastie nepotrestalo.

"Nie je to príjemné, keď sa vyhráva a nastáva čas, kedy si to komplikujeme, ako tomu bolo aj teraz. Domácim sme ponúkali presilovky vo väčšom množstve, ktoré nemali byť. Musíme sa tomuto vyvarovať, lebo teraz sa to podarilo, ale nabudúce môžeme stratiť body."

Prečítajte si aj

28.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Filip Podsedlý

Lukáš Vartovník power-play nevyužil, ale podarilo sa to vám. Radosť z gólu bola mimoriadne veľká, ako keby ste skórovali na majstrovstvách sveta.

"Bol to dôsledok toho, že som sa zúčastnil posledného striedania v zápase, ktoré som okorenil o gól. Ten som dlhší čas nepridal, preto bola radosť opodstatnená."

Spišskú Novú Ves určite trápia nevyrovnané výkony. Senzačná výhra s Bratislavou, vzápätí debakel od Dubnice, či záverečný nezdar s Topoľčanmi. Prečo vám to takto kolíše?

"Sú to výkyvy, ktoré by sa nemali stávať. Hlavne v domácom prostredí by sme mali zbierať body. Veď už nás označili aj za čierneho koňa ligy. Predovšetkým nám velí bodovať so súpermi, ktorí sú v tabuľke v našej blízkosti."

Prečítajte si aj

Ramsay pochválil Košarišťana: Remíza by bola spravodlivá, hovorí Michal Chovan

Spoluhráči na chodbe naznačili, že naša debata je pre vás prvou pred médiami a že to bude znamenať finančný prílev do kasičky. Akou čiastkou prispejete?

"Som pokladník tímu, takže niečo tam prihodím. Existuje aj iná možnosť, a tou je, že pravdepodobne prichystám tímové posedenie, keď bude trochu viac času. Medzi hokejistami to zvykne byť dobrý tatarák."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články