Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

28.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Filip Podsedlý

PREŠOV - Týždeň pred krátkou vianočnou prestávkou je na rade 28.kolo. Humenné nebude mať problém v Nových Zámkoch, šláger odohrajú v Skalici s michalovskou Duklou, Martin skúsi naštartovať víťaznú sériu v Trnave, Bratislava pred domácim publikom hostí Dubnicu, Bystrica v tabuľkovom súboji vyzve Spišiakov a neškodný Prešov pod Pustým hradom nastúpi proti Topoľčanom. Zápasy hádal bývalý útočník Bardejova, Michaloviec, Prešova či Humenného Filip Podsedlý.
Zdroj: 30382
Zdieľajte:

Nové Zámky B - Humenné 2

"Čistá dvojka. Akurát novinka môže byť v tom, že Humenné nespustí delostrelectvo ako naposledy, keď vyhralo 15:0."

Skalica - Michalovce X

"Stretnutie, ktoré určite láka fanúšikov. Skalica sa nachádza v menšej kríze, ktorú podčiarkla v Bratislave. Michalovce, v ktorých som hrával, taktiež neboli úplne vo forme, ale zdá sa, že sa vracajú do starých koľají. Záhorie ale predstavuje silné prostredie."

Trnava - Martin 2

"Nováčik stráca dych. Začal bravúrne, ale časom prišiel aj o kontakt s Michalovcami, ktoré sa mu pomaly vzďaľujú. Trnava je nepríjemná hlavne vonku. Martin vyhrá."

Pozrite si aj

VIDEO: Dve muchy jednou ranou, hlavný rozhodca neplánovane skóroval do brány Floridy!

Bratislava - Dubnica 1

"V hlavnom meste pôsobí môj kamarát a bývalý spoluhráč Ďuro Prokop. Bratislava ožíva a o pár kôl sa môže prebojovať do prvej štvorky. Dubnica raz hrá dobre, raz zle. Myslím si, sa z bodov budú tešiť domáci."

Považská Bystrica - Spišská Nová Ves X

"Títo dvaja súperi sa naťahujú o ôsme miesto. Každým kolom ho okupuje buď jeden, alebo druhý. Veľmi ťažko sa to tipuje, keďže sú vo forme. Hociktorý faktor môže zohrať významnú úlohu v konečnom skóre. Nakoľko nie je víťaz zrejmý, rozhodnem sa pre remízu."

Prečítajte si aj

Slovan sa asi vráti do Tipsport ligy: Je to reálna alternatíva!

Prešov - Topoľčany 2

"Ako bývalému hráčovi Prešova, je mi trochu ľúto, že nehrá doma. Na druhej strane ani nehrá so svojimi hráčmi, čo sa podpisuje pod postavenie v tabuľke. Topoľčany už asi tretí rok sa vyznačujú silným kolektívom a majú vo svojich radoch niekoľko osobností. Tie by mali zariadiť pohodlnú výhru."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články