Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsay pochválil Košarišťana: Remíza by bola spravodlivá, hovorí Michal Chovan

LUZERN - Slovenskí hokejisti vstúpili do turnaja o Švajčiarsky pohár prehrou. Vo štvrtok v Luzerne podľahli Olympijskému výberu Ruska 1:2. Pre zverencov Craiga Ramsayho to znamená, že o tretie miesto na turnaji budú hrať v piatok proti neúspešnému tímu zo súboja Švajčiarsko - Rakúsko (20.15 h).
Zdroj: 30386
Zdieľajte:

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR (zdroj: RTVS): "Rusi mali veľa šancí, náš brankár Košarišťan zachytal veľmi dobre. Aj my sme si vypracovali príležitosti, dobre sme bránili oslabenia. Nedarilo sa nám však skórovať. Rusi predviedli pri víťaznom zásahu dokonalú prihrávku. Som spokojný, ako sme odohrali väčšinu zápasu, chýbal nám ešte jeden gól."

Andrej Košarišťan, brankár SR: "Z našej strany to bol bojovný zápas, ale urobili sme viac chýb ako súper a to rozhodlo. Dalo sa s Rusmi hrať, zachytal im aj brankár, podržal ich niekoľkokrát. Dôležité bolo víťazstvo, ale žiaľ. Mrzí ma druhý gól, mohol som to možno riešiť inak."

Martin Chovan, strelec jediného gólu SR: "Gól ma samozrejme teší, ale škoda, že sme nevyhrali. Mal som využiť ešte aj druhú šancu, ktorú som mal. Pri mojom zásahu mi pomohli spoluhráči, ktorí clonili pred bránkou."

Michal Chovan, útočník SR: "Myslím si, že sme odohrali dobrý zápas. Mali sme v niektorých momentoch aj viac z hry, škoda, že sme nevyužili šance. Naša päťka hrala dobre. Remíza by bola spravodlivá."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články