Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Finančnými problémami zmietaný Medveščak začínajú opúšťať prví hráči, v klube už nie je ani Corbeil

ZÁHREB - Medveščak Záhreb sa topí vo veľkých finančných problémoch a jeho rady začínajú opúšťať prví hokejisti.
Zdroj: 17218
Zdieľajte:

Situáciou okolo chorvátskeho klubu sa už intenzívne zaujíma aj vedenie EBEL ligy, kde tento tím pôsobí a to dalo hráčom možnosť odísť, keďže od septembra nevideli výplatu. Finančné problémy klubu sa ťahajú ešte z čias KHL, navyše odišiel významný sponzor.

Prečítajte si aj

Od začiatku sezóny bez výplaty, hráči dostali povolenie odísť: Bývalý účastník KHL sa topí v obrovských problémoch!

Posledných 24 hodín prinieslo odchod trojice hokejistov. Kanadskí útočníci Sébastien Sylvestre a Mike Aviani si vybrali druholigový nemecký Kassel Huskies, respektíve dánsky Herning Blue Fox, Nikolai Lemtyugov zatiaľ nový tím nemá.

Počas decembra zamieril do francúzskeho Grenoble obranca Antonin Manavian, Mario Puskarich posilnil tím ECHL Manchester Monarchs. Ešte skôr mužstvo opustili aj Nathan Perkovich s Ivanom Šijanom.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 10 najväčších hviezd Slovenska: Kto nás bude ťahať na MSJ?

V Medveščaku Záhreb od konca októbra nefiguruje ani meno kanadského brankára s minulosťou v Banskej Bystrici, Martine aj Poprade. Mathieu Corbeil nie je na súpiske, klub však nevydal žiadne vyhlásenie, prečo sa obe strany rozišli.

Aktuálne majú "medvede" na súpiske len dvoch brankárov, siedmich obrancov a dvanástich útočníkov, čo je dokopy 21 hráčov. Každý tím ich môže mať na súpiske v jednom stretnutí maximálne 22.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články