Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Od začiatku sezóny bez výplaty, hráči dostali povolenie odísť: Bývalý účastník KHL sa topí v obrovských problémoch!

ZÁHREB - Obrovské finančné problémy má chorvátsky tím Medveščak Záhreb, ktorý aktuálnu situáciu už asi dlho neustojí.
Zdroj: 17213
Zdieľajte:

Medveščak Záhreb hrával od roku 2013 do 2017 KHL, ktorá mu priniesla veľa finančných problémov. Kvôli nim druhú najlepšiu ligu sveta opustil, avšak tam to nekončilo. Dlho z toho času sa tiahnu stále.

Prečítajte si aj

Bakoš sa podľa všetkého upíše švédskemu tímu a stane sa spoluhráčom ďalšieho Slováka

Momentálne je situácia až tak vážna, že hráči ani realizačný tím od septembra nevideli jedinú výplatu. Klub nemá ani na výstroj pre hráčov. Situáciu už rieši aj vedenie nadnárodnej EBEL ligy, kde Medveščak aktuálne pôsobí. Všetci dostali povolenie klub opustiť.

Samotný kluby vydal na svojej stránke stanovisko k odchodu veľkého sponzora, ktorý tento problém spustil: "Môžeme potvrdiť, že pred naším manažmentom je nová výzva, keďže musíme nájsť sponzora, ktorý by nahradil toho, ktorý odchádza a ktorý bol považovaný za bezpečnú záruku na túto sezónu. Hľadáme najlepšie riešenie pre to, aby Medveščak dokončil sezónu 2018/19. Klub plánuje splniť všetky svoje záväzky v tejto sezóne, ale je isté, že kvôli situácii, ktorá vznikla odstúpením daného sponzora, dôjde k určitým organizačným zmenám," píše sa na oficiálnom webe chorvátskeho tímu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: medvescak.com

Diskusia

Podobné články