Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Miškolc demoluje konkurenciu, lepší ešte nikdy nebol: Potrebovali sme čas, teraz ukazujeme svoju silu!

MIŠKOLC - V prvom rade to bol boj. DVTK Jegesmedvék Miškolc pokračuje na úžasnej víťaznej vlne a proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica uspel futbalovým výsledkom 1:0.
Zdroj: 30327
Zdieľajte:

Maďarský nováčik sa vyšvihol už na ôsme miesto tabuľky, kde má aktuálne 49 bodov, pričom na siedmy Trenčín stráca päť a pred deviatym MAC Budapešť má náskok desiatich. Zverenci Glena Hanlona sa vezú na víťaznej vlne.

Prečítajte si aj

Zvolenské trápenie vyvrcholilo debaklom od MAC: Každý musí začať od seba, počnúc mnou, tvrdí Chovan

Vyhrať totiž dokázali šesť po sebe idúcich zápolení, keď postupne zdolali Zvolen, Detvu, Liptovský Mikuláš, Nové Zámky, Poprad a v nedeľu aj Banskú Bystricu. Rasmus Kulmala rozhodol o výhre 1:0, hrdinom však bol hlavne brankár Ádam Vay a jeho úžasný výkon: "Bolo to veľmi náročné. Tento tím je vždy nebezpečný. Odohrali sme však dobrý zápas. Celkovo sa hralo v dobrom tempe, súper mal dosť striel a dokázal robiť rozruch pred našou bránou," hodnotil svoje čisté konto vysoký Maďar.

Miškolc navyše vyhral sedem z posledných ôsmich stretnutí: "Hovoril som chlapcom, že hráme lepšie, ale stále ešte máme na čom pracovať. Každopádne, porazili sme majstra, čo je skvelé. Som rád, že prichádza pauza. Konečne budeme mať oddych a môžeme sa sústrediť na plnohodnotnú regeneráciu. Títo hráči predviedli skvelé výkony a každý deň voľna sa im náramne hodí," nechal sa počuť tréner Glen Hanlon.

Prečítajte si aj

Keď do seba nezapadajú kúsky puzzle, nefunguje ani celok, tvrdí Kerbashian

Naskytá sa teda otázka, či je Miškolc v súčasnej forme najlepším tímom, akým môže byť: "V tomto momente to môže byť stále lepšie, ale to bude iba ďalšími zápasmi. Stále sa zlepšujeme, od môjho prvého tréningu či zápasu v Miškolci sa neustále vyvíjame. Stále však máme pred sebou dlhú cestu," uvedomuje si Hanlon.

Brankár Vay prišiel do DVTK počas rozbehnutej sezóny, avšak na mužstve taktiež vidí herný progres: "Tím zo začiatku potreboval čas, aby si zvykol na tempo a samotnú ligu. Teraz je to už z tohto pohľadu dobré, ale našim cieľom bude zlepšovať sa tak, ako to len bude možné," dodáva Vay.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články