Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šiška strelil gól po necelých dvoch rokoch: Spadol mi kameň zo srdca a kompletne rozbil ľad, tvrdí

Nitra - Hokejisti Nitry si držia neporaziteľnosť v mikulášskych dresoch aj naďalej, keď ani vo svojom ôsmom zápase v nich neprehrali. Domáci zdolali žilinských "vlkov" vysoko 9:3.
Zdroj: 30308
Zdieľajte:

Prvá tretina tipsportligového stretnutia bola v réžii hokejistov Žiliny a to aj napriek tomu, že prehrávala. Jedným zo strelcov Nitry v prvej tretine bol dvadsaťdvaročný útočník Juraj Šiška, ktorý strelil gól naposledy v januári minulého roka. "Bolo to naozaj dlhé čakanie. Ten obrovský kameň, ktorý dnes dopadol na ľad, tak ho kompletne rozbil. Som veľmi rád, že mi to tam konečne padlo a teraz sa to riadne rozbehne," povedal v mixzóne.

Prečítajte si aj

Detva vybuchla v závere: Asi vieme hrať len dve tretiny, zamýšľal sa Gašpar

Ako ďalej hodnotil člen štvrtej formácie, nezabudol pochváliť ani spoluhráčov. "Veľmi ďakujem spoluhráčom, bez nich by som tiež nedal góly. Pred každým zápasom si hovorím, že konečne musím dať gól a musí sa to zlomiť. Mal som šance aj v predchádzajúcich zápasoch, najmä v Bystrici. Som preto rád, že sa mi podarilo práve skórovať v týchto krásnych dresoch," pokračoval Šiška.

Nitrianski hokejisti bodovali v deviatich zápasoch po sebe a pohodu na hokejkách i v kabíne cíti i najlepší hráč stretnutia zo strany domácich. "Dnes sme sa cítili na ľade naozaj skvele, predovšetkým naša päťka. Tá prvá tretina z našej strany nebola vôbec dobrá. Cez prestávku sme si v šatni povedali pár slov a myslím si, že potom sme už dianie na ľade kontrolovali. Každým zápasom sa viac a viac zohrávame a sme radi, že sme sa trénerom odvďačili aj gólmi," zakončil Šiška.

Prečítajte si aj

Lušňák po odchode zo Zvolena ostáva v Tipsport lige, upísal sa konkurencii

Hosťujúca Žilina v Nitre predviedla dve rozdielne tváre. Úvodnú časť zápasu síce prehrala, ale nehrala vôbec zle. Potom však prišiel zo strany hostí totálny kolaps, čomu vôbec nerozumel asistent trénera Žiliny Aleš Bachánek. "Ťažko sa mi hodnotí tento zápas. Prvú tretinu sme hrali dobre, tak ako sme si to v kabíne povedali. Žiaľ, urobili sme dve veľké chyby, ktoré boli potrestané. Do druhej tretiny sme nastúpili veľmi zle, dostali sme gól a od tej doby sa naša hra zrútila. Nevieme si to vysvetliť,“ povedal pre hokejovysvet.sk

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články