Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lušňák po odchode zo Zvolena ostáva v Tipsport lige, upísal sa konkurencii

KOŠICE - Slovenský hokejový útočník Patrik Lušňák si krátko po ukončení pôsobenia v HKM Zvolen našiel nový klub. Na spolupráci do konca sezóny 2018/2019 sa dohodol s HC Košice.
Zdroj: 7339
Zdieľajte:

Lušňák odohral v aktuálnej sezóne 29 zápasov v drese Zvolena, v ktorých dosiahol 5 gólov a 8 asistencií. "Keď sa naskytla príležitosť získať Patrika, využili sme ju. Sľubujeme si od neho silnú hru na puku, pritvrdenie hry v útočnom pásme aj zvýšenie našej agresivity pred brankárom. Dúfame, že rýchlo herne zapadne do nášho tímu a aj do kolektívu," uviedol tréner "oceliarov" Roman Šimíček pre klubovú webstránku.

Prečítajte si aj

VIDEO V Miškolci sa budú hádzať na ľad plyšové hračky

Pre skúseného útočníka pôjde o štvrté pôsobisko v rámci najvyššej slovenskej súťaže. Okrem Zvolena už pôsobil aj v Skalici a Piešťanoch. "Bol som veľmi rád, keď ma oslovili manažéri HC Košice. Je to klub s veľkou históriou a jeho ciele sú vždy najvyššie. Chcem podávať stopercentné výkony a byť veľkým prínosom. V mojom rozhodovaní zavážilo aj to, že poznám veľa chlapcov na čele s Lacom Nagyom," poznamenal Lušňák.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články