Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bystrický komplex pretrváva aj naďalej

BANSKÁ BYSTRICA - Včerajší zápas medzi HC ´05 iClinic Banská Bystrica a HC Košice priniesol naozaj ulahodenie oku i náročného hokejového priaznivca.
Zdroj: 30229
Zdieľajte:

Domáci hokejisti išli do dvojgólového náskoku v prvej tretine, kedy sa dvakrát trafil Éric Faille, avšak postupom času Košičania zlepšovali svoj výkon a dokázali vyrovnať, o čo sa postaral taktiež dvomi gólmi Ladislav Nagy. Posledné slovo však v predĺžení patrilo Tomášovi Zigovi.

Prečítajte si aj

Buček ďakuje za hetrik spoluhráčom, hosťujúceho trénera mrzia nepremenené šance

"Mohli sme dnes získať aj dva či tri body, pretože sme boli podľa mňa 40 minút lepším mužstvom. Prvú tretinu sme hrali zaspato, inkasovali sme dva góly, akoby sme sa opäť báli v Bystrici hrať, vždy je to tak, keď sem prídeme. Potom sme sa zlepšili. V druhej a tretej sme boli lepším mužstvom. V predĺžení je to vabank, mali sme tam tutovky my aj oni, no dala gól Bystrica, z rohu, taký čudný," konštatoval po stretnutí Nagy.

"My sme prvú tretinu začali bojazlivo, akoby sme sa niečoho obávali, nekorčuľovali sme dobre, navyše sme dostali dva veľmi hlúpe góly. Od druhej tretiny sme boli už lepším tímom, vypracovali sme si šance, no nepremieňali sme ich. V tretej tretine to bolo podobné, boli sme radi, že sme výsledok aspoň zrovnali. V predĺžení by taký gól, aký sme inkasovali, nemal padať, ale moji hráči od druhej tretiny odviedli dobrý výkon a diváci sa mali na čo pozerať," zhodnotil duel kouč hostí Roman Šimíček.

Prečítajte si aj

December bude veľký: Chystáme niekoľko prekvapení a budeme rozdávať darčeky

Košice pod Urpínom nevyhrali od roku 2016, aj preto Nagy bod berie: "Sme radi za bod aj preto, že proti Banskej Bystrici nám to tradične nejde, hrá kanadský jednoduchý hokej, naozaj sa akosi bojíme proti nej hrať. Nechápem tomu," hovorí.

Kapitán "oceliarov" je aktuálne na čele streleckej tabuľky, vsietil už 22 gólov: "Mne to tam teraz padá, vystrelím a ide to dnu, som rád za to, no len dúfam, že sa ku mne pridajú viacerí hráči a chytia sa tiež," dodal Nagy.

Symbol alebo písmeno do Vianočnej súťaže:

S

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články