Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

December bude veľký: Chystáme niekoľko prekvapení a budeme rozdávať darčeky

BRATISLAVA - December vzal náš portál hokejovysvet.sk útokom a vy sa teda máte na čo tešiť.
Zdroj: 30164
Zdieľajte:

Najväčšou výzvou je "Veľká Vianočná súťaž", ktorá bude trvať od 1.12.2018 až do 24.12.2018 a každý deň budete mať šancu vyhrať jednu zaujímavú cenu. Najväčšie prekvapenie vás však čaká na Štedrý deň. Veríme, že sa do našej súťaže zapojíte v čo najväčšom počte. Bližšie informácie a priebeh súťaže vám prinesieme a predstavíme 1. decembra, kedy naša veľká Vianočná súťaž štartuje.

Rovnako, od 1. decembra štartujeme aj veľkú sériu článkov k najstaršiemu turnaju na svete, k Spengler Cupu, ktorý sa bude konať v tradičnom termíne od 26.12. do 31.12., no my sa chceme spoločne s vami na toto podujatie naladiť čo najlepšie, a tak pripravujeme pohľad do histórie, rozhovory, štatistiky, predpoklady či ďalšie zaujímavosti.

Zároveň sa blížia aj Majstrovstvá sveta juniorov v kanadských mestách Vancouver a Victoria. Zverenci Ernesta Bokroša sa znova budú medzi sviatkami snažiť dôjsť čo najďalej a aj k tomuto podujatiu budete môcť čítať sériu špeciálnych článkov, ktoré začnú vychádzať od 10. decembra.

S decemberom sa zároveň nezameniteľne spája najlepší čas roka, ktorým Vianoce rozhodne sú a preto 24 adventných článkov s tématikou najkrajších sviatkov vytvorí pohodu aj vám. Zároveň nezabúdame ani na naše klasické spravodajstvo z Tipsport ligy, NHL-ky či ostatných svetových súťaží.

Pokračovať a zlepšovať budeme naše podcasty a tešiť sa môžete aj na ďalšie novinky, ktoré zatiaľ neprezradíme, ale určite vás prekvapíme.

ANKETA: Tešíte sa na novinky nášho portálu?

  • Neviem sa dočkať

    27%

  • Áno, teším sa

    73%

  • Neteším sa

    0%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články