Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spišiaci napadli skupinu Prešovčanov: Tvrdé kopance do ležiaceho človeka!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Stretnutie priemerných rivalov v St.Nicolaus lige malo nechutnú dohru.
Zdroj: 29793
Zdieľajte:

Fanúšikom Prešova bol odňatý hokej z mesta a keď sa ich miláčikovia predstavili na východe v Spišskej Novej Vsi v rámci 12.kola, vyzbieral sa dostatočný počet členov, ktorý vyrazil na Spiš.

Prečítajte si aj

V Poprade úradovala domáca legenda, Česi stratili puk a brali oddychový čas

Domáci prehrali 3:4pp, čo bolo zrejme neprípustné a ťažko tento fakt niesli. Po zápase smerovala skupina šiestich priaznivcov hostí na železničnú stanicu. Ich cesta sa predčasne skončila kopancami a údermi. Hokejovysvet.sk vám prináša oficiálne stanovisko stránky na facebooku Fanklub HC Prešov bez redakčných úprav a v plnom znení:

Prečítajte si aj

Obranca Mathew Maione je najproduktívnejším hráčom KHL

"V prvom rade chceme poďakovať chlapcom HC Prešov za oduševnený výkon vo včerajšom zápase proti Spišskej. Bojovali doslova do poslednej sekundy a zaslúžene strelili dôležitý víťazný gól tesne pred koncom. Nie možno, ale určite aj kvôli našej neutíchajúcej a celozápasovej podpore v hľadisku, za čo sme boli odmenení po zápase super ďakovačkou a 2 bodmi.

Prečítajte si aj

Kokavec sa hnevá: Načo máme áčka alebo céčka na hrudi, keď máme byť ticho?

Druhou, nie veľmi príjemnou vecou na piatkovom zápase bolo nezvládnutie prehry domácimi “ultras”. Chápem, že pustiť doma body s trápiacim sa Prešovom je pre nich zahanbujúce. Rovnako fakt, že na vlastnom štadióne si hosťujúci Prešovčania vytvorili doslova domáce prostredie. Inak sa nedá vysvetliť konflikt, ktorý sa udial pri ceste na železničnú stanicu. Presúvajúca sa skupina šiestich našich divákov bola fyzicky napadnutá presilou neznámych páchateľov z domáceho tábora. Kopať na zemi bezvládne ležiaceho človeka do hlavy a tváre je najzbabelejší čin, akého sa môže niekto dopustiť. Hrdinovia v kuklách, mysliac si, že sú majstri sveta, bezdôvodne napadli nekonfliktnú časť divákov, ktorí sa jednoducho prišli pozrieť na hokej, pretože sa prešovský štadión rekonštruuje. Neviem, čo si daná skupina sľubovala týmto činom dokázať, ale viem, že ich inteligenčný kvocient sa určite pohybuje na hranici imbecility a idiócie (IQ pod 50 bodov) a pre túto spoločnosť je ich existencia úplne zbytočná."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/FanklubHCPresov

Diskusia

Podobné články