Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Brian Ihnačák nakoniec Düsseldorf neposilní

Taliansky hokejový reprezentant Brian Ihnačák neuspel na skúške v nemeckom klube Düsseldorfer EG. Dvadsaťdeväťročný útočník so slovenskými koreňmi sa počas uplynulých dní pokúšal vybojovať v tíme kontrakt, a hoci svojimi výkonmi v príprave zaujal, rovnako ako Čech Lukáš Vantuch nakoniec účastníka DEL neposilní.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"V princípe nás obaja presvedčili o svojich schopnostiach a videl som na nich iba samé pozitívne veci. Sme však limitovaní kvótou pre cudzincov, po zranení Kurta Davisa sme nútení dať deviatu licenciu pre zahraničného hráča obrancovi. Želám Lukášovi a Brianovi všetko dobré v ďalšej kariére," uviedol pre klubovú webstránku šéftréner Düsseldorfu Christof Kreutzer.

Brian Ihnačák, syn bývalého československého reprezentanta Petra Ihnačáka, ukončil uplynulú sezónu vo švédskom Malmö, predtým nastupoval za talianske tímy Pontebba a Valpellice. Rodák z Toronta v minulosti pôsobil aj na Slovensku, kde obliekal dresy Kežmarku, Zvolena a Popradu. V talianskych farbách štartoval na tohtoročnom svetovom šampionáte v Minsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články