Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najzaujímavejšie a najdivnejšie koníčky hráčov NHL

NEW YORK - Pozreli sme sa na zaujímavé hobby hráčov NHL. Minulých aj terajších.
Zdroj: 29639
Zdieľajte:

Brent Burns

Pravdepodobne najzaujímavejšie hobby má Brent Burns. Obranca San José Sharks je okrem svojich hokejových kvalít na ľade zaujímavý aj nezameniteľným vzhľadom, avšak doma v Minnesote si dokonca spravil malú zoo, v ktorej má rôzne druhy zvierat. Hlavne hady, jašterice a iné plazy.

Teemu Selänne

"Fínsky blesk" nebol len dynamickým útočníkom, ale aj učiteľom v materskej škole, hliadkujúcim mužom vo fínskej armáde, vodičom pretekárskych vozidiel a zberačom starožitným vozidiel. Jeho životný štýl je poriadne rýchly a zaujímavý. Niekedy sa naskytá otázka, ako to všetko pomimo NHL cez kariéru stíhal. A k tomu aj ten golf...

Matt Cooke

Dnes má už 40 rokov, počas kariéry bol známy hlavne kvôli pästným súbojom. Mimo klzísk sa ale jeho hobby stali starožitnosti. Ich zbieranie, obnovovanie, zhromažďovanie a celkové zaobchádzanie s nimi. Chvíľu si v zámorí robili srandu, že ich má doma viac, ako svojich fanúšikov.

Prečítajte si aj

Vychovávali ho dve mamy: Príbeh mladíka uchvátil celú NHL!

Patrick Kaleta

Dlhé sezóny hrával za Buffalo Sabres, avšak v roku 2016 ukončil kariéru a teraz v tomto meste trénuje mládež. Jeho veľkou vášňou je ale dánska stavebnica Lego. Počas kariéry priznal, že keď bol raz mimo hru niekoľko týždňov, tak doma strávil hraním sa s touto hračkou poriadne veľa času. Dokonca má na to doma zriadenú špeciálnu miestnosť.

Carey Price

Hviezdny kanadský brankár má veľkú záľubu pre rodeo, v ktorom je údajne veľmi dobrý. Počas leta sa každoročne zúčastňuje rôznych podujatí a dokonca v nich súťaží. Údajne mu schopnosti z rodea pomáhajú aj v bráne Montrealu Canadiens.

Dion Phaneuf

Do Kalifornie sa jeho hobby síce nehodí, avšak keď pôsobil v Kanade, tak to boli ideálne. Skúsený zadák sa totiž baví tým, že spracúvava drevo. Podľa súčasného obrancu LA Kings je tento koníček dokonca terapeutický.

Jonas Hiller

Švajčiarsky brankár, ktorý pôsobil v Anaheimu aj Calgary a momentálne nastupuje za Biel, je automechanikom. Vymeniť olej je iba na začiatku jeho schopností. Navyše zbiera cenné kúsky z minulosti. Ak navštívite jeho domov vo Švajčiarsku, tak tam nájdeme napríklad autobus Volkswagen z roku 1967 alebo Chevrolet Camaro 1965.

Prečítajte si aj

Kadiaľ to išlo? Pýtal sa Ján Sýkora novinárov. Nakoniec skončil ako Maďar v kukurici

Henrik Lundqvist

Hviezdny švédsky brankár je poriadne talentovanou osobou. Okrem hokeja mu ide skvele aj hudba. Parádne hrá na gitaru či saxofón a po kariére nevylučuje, že sa bude tomuto koníčku venovať profesionálne. Zároveň výborne dokáže spracovať drevo. Vo vlastnom dome má niekoľko skvostov, ručne vyrobených, ktoré pohladia oko každého človeka.

Thomas Vanek

Rakúsky útočník má rád gembling. Toto hobby vyvolalo rôzne debaty v zámorí, ale Vanek si proste rád sadne do kasína a hrá. Nedá sa povedať, že by bol závislý a prichádzal o zarobené milióny, iba sa zabáva. Tvrdí. Rovnako tak tomuto hobby holduje aj Wayne Simmonds.

ANKETA: Koníček ktorého hráča vás zaujal najviac?

  • Brent Burns

    18%

  • Teemu Selänne

    5%

  • Matt Cooke

    0%

  • Patrick Kaleta

    18%

  • Carey Price

    5%

  • Dion Phaneuf

    27%

  • Jonas Hiller

    0%

  • Henrik Lundqvist

    18%

  • Thomas Vanek

    9%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články