Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Alkohol do brány nepatrí, brankár ostrovanov bol vždy pod parou!

NEW YORK ISLANDERS - V zámorí sa dlhodobo diala nevídaná skutočnosť, nad ktorou len krútia hlavou.
Zdroj: 29572
Zdieľajte:

27-ročný švédsky brankár Robin Lehner, ktorý už osem rokov pôsobí v zámorí, údajne donedávna stál medzi troma žrďami permanentne pod vplyvom alkoholu.

Prečítajte si aj

Nepekný darček k okrúhlym narodeninám: Odchod z tímu lídra

Na konci marca v súboji s Detroitom ho pochytil panický atak, ešte ako hráča Buffala. Z toho dôvodu nedokázal nastúpiť na záverečnú tretinu. Počas tohto leta sa rozhodol podstúpiť liečebný program vo Phoenixe, ktorý trval tri mesiace. Aby toho nebolo málo, lekári ho konfrontovali s nepríjemnou správou - bipolárna porucha s manickými fázami. Takto znela diagnóza rodáka z Göteborgu.

Prečítajte si aj

Náhoda alebo dlhotrvajúci nevídaný jav v našich končinách? Budapešť a Detva šokovali hokejovú verejnosť

Okrem iného mal takmer dvojmetrový gólman samovražedné sklony. Už v minulosti ho trápili silné depresie, nemohol v noci spávať, dopoval sa liekmi. Tento nelichotivý stav ho nenechal chladným a predovšetkým kvôli rodine išiel seknúť s týmto neduhom. Dnes je už na tom dobre a odchodom z Buffala uzavrel jednu životnú kapitolu.

Prečítajte si aj

Upokoj sa a nevyskakuj, krotil v premiére pod Tatrami Belluš Koríma

V súčasnosti "stráži" bránu tímu NY Islanders a svoju premiéru v tíme jazdcov okorenil čistým kontom proti San Jose Sharks. Lehner pôsobí v NHL od sezóny 2010/11. Za ten čas obliekal dresy Ottawa Senators, Buffalo Sabres a spomínaného klubu z New Yorku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: usatoday.com

Diskusia

Podobné články