Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nepekný darček k okrúhlym narodeninám: Odchod z tímu lídra

MICHALOVCE - Túžba útočníka Marcela Baláža získať ligové prvenstvo s klubom HK Dukla Ingema Michalovce sa nenaplní ani na druhý pokus.
Zdroj: 29558
Zdieľajte:

Odchovanec trebišovského hokeja Marcel Baláž po šiestich odohraných zápasoch v susedných Michalovciach skončil. Produktívny hráč sa do metropoly Zemplína vrátil už druhý raz. Vo svojom prvom vystúpení po nezhodách s trénerom Ihnačákom odišiel tesne pred play-off do Prešova.

Prečítajte si aj

Náhoda alebo dlhotrvajúci nevídaný jav v našich končinách? Budapešť a Detva šokovali hokejovú verejnosť

V Šariši hrával minulý rok, avšak vzhľadom na známe udalostí, opäť sa dohodol s úradujúcim majstrom na zmluve. Vedeniu klubu sa jeho herný prejav nepozdával už počas prípravy, no v lige v šiestich dueloch zaknihoval štyri body.

Prečítajte si aj

Upokoj sa a nevyskakuj, krotil v premiére pod Tatrami Belluš Koríma

K odchodu univerzálneho útočníka sa v správe na klubovom webe vyjadril čelný predstaviteľ Martin Burinský. „Čo sa týka Marcela Baláža, ten nebol spokojný so svojou pozíciou v tíme a rozhodol sa odísť. Chápeme, že je možno zvyknutý na iné úlohy, aké dostával tu, tak sme mu nechceli v odchode brániť."

Prečítajte si aj

Országh nešetrí kritikou: Toto je naša Achillova päta

Marcel Baláž v minulosti patril medzi stabilné opory dnes druholigového Bardejova, s ktorým získal všetky tri tituly. V sobotu oslávil jubilejné tridsiate narodeniny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkduklamichalovce.sk

Diskusia

Podobné články