Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín v Nitre zarezali rozhodcovia, Radivojevič: Nebolo nám umožnené vyhrať

NITRA - HK Nitra si po prehre v Banskej Bystrici dokázala napraviť chuť, keď triumfovala doma proti Dukle Trenčín.
Zdroj: 29304
Zdieľajte:

Hostia však domov cestovali poriadne nasrdení, nakoľko ich niekoľkými nejasnými vylúčeniami zarezali rozhodcovia. Kapitán Branko Radivojevič mal ťažké srdce hlavne na Petra Stana: "Ja k nemu poviem len jednu vec, toto je možno dohra, keď sme sa k nemu vyjadrili po prvom finále. Treba si pozrieť štatistiky, koľko hráčov nám vyhodil vo všetkých dueloch, ktoré nám pískal. Dovolím si tvrdiť, že vždy, keď nám pískal, tak niekto nedohral," povedal po stretnutí novinárom: "Sú to také situácie, ktoré strašne ovplyvnia zápas. Niektoré fauly, ktoré sa pískali, respektíve nepískali sú hanba," doplnil.

Prečítajte si aj

Košice s prvom prehrou: Bystrica šokujúco zaváhala

Po druhom inkasovanom góle išiel k rozhodcom signalizovať, že sa hralo s posunutou bránou, dostal osobný desaťminútový trest a keďže do konca riadnej hracej doby ostávalo necelých osem minút, tak nedohral. Ešte predtým ale Radivojevič neveriacky krútil hlavou aj nad situáciou zo 48. minúty, kedy sa Michal Valent dostal pod tlak Mareka Slováka, a tak zaľahol puk, no zároveň bol odmenený dvomi minútami za zdržovanie: "A čo mal iné robiť?," pýtal sa skúsený útočník: "Slovák bol na ňom prvý a nemal čo iné urobiť. Zaľahol puk, navyše mu tam možno súper nasypal sneh do tváre. Ja som si myslel, že ideme hrať 5 na 3, zrazu z toho bolo 4 na 4..."

ANKETA: Myslíte si, že Trenčín v Nitre zarezali rozhodcovia?

  • Áno

    45%

  • Nie

    55%

Keď sa však Radivojevič pozrel na samotný hokej, tak nebol až tak kritický: "Na to všetko ostatné si myslím, že to bol dobrý hokej. Mohol byť aj lepší, keby niektorí nechali hrať plynulo. Zaslúžili by sme si nejaký bod, v niektorých fázach sme boli aj lepší. Nebolo nám však umožnené vyhrať," zhodnotil duel.

Prečítajte si aj

HC Slovan Bratislava ma záujem o zámorského obrancu, tu sú možní adepti

Trenčín vstúpil do zápasu veľmi dobre: "Chceli sme ustáť tlak. V prvej tretine sme hrali výborne a podarilo sa nám to. Vieme, aké to tu je. Diváci Nitru vždy ženú. Ja si myslím, že sme mali trochu aj navrch, ale nedali sme góly. V druhej tretine sme dostali nešťastný gól, podarilo sa nám vyrovnať, ale potom prišlo to, čo prišlo. Boli sme silní na puku, boli aj dorážky, ale musíme ísť ešte viac pred tú bránu. Potrebujeme škaredé góly. Oklepeme sa a ideme ďalej. Určite to bol lepší výkon ako proti Budapešti. Až na tie inkasované góly nie je mužstvu čo vytknúť," myslí si líder svojho tímu.

Tipsport liga má za sebou päť kôl, Dukla zatiaľ prehrala iba v Banskej Bystrici a v Nitre: "Máme tri výhry a dve prehry. Je to začiatok ligy. Možno sme si predstavovali viac bodov, no potrebujeme víťaznú šnúru. Máme päť dní do ďalšieho zápasu, musíme sa pripraviť na piatok."

Prečítajte si aj

Říha poškuľuje po Řepíkovi a rozmýšľa, ako sa prebiť do šatne Slovana

Branko Radivojevič zároveň potvrdil, že v hráčskom kádri sa zmeny nechystajú, aj keď na súpiske stále nefiguruje Marcel Hossa: "Momentálne je káder uzavretý. Vždy sa však môže niečo objaviť, ale teraz sa nič nerieši. Veríme tomuto mužstvu a ideme ďalej," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články