Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Říha poškuľuje po Řepíkovi a rozmýšľa, ako sa prebiť do šatne Slovana

ČESKO - Najlepší tréner KHL z roku 2011 a bývalý Slovana Miloš Říha si momentálne plní povinnosti pri českom národnom tíme. Čoskoro na dvere zaklope prvá reprezentačná prestávka a pred ňou prichádza monitorovanie vybraných jednotlivcov na najcennejší dres.
Zdroj: 25015
Zdieľajte:

Česká reprezentácia sa na budúcoročných MS 2019 predstaví v Bratislave. Skúsený tréner sa okrem zloženia mužstva zaoberá aj detailnejšími záležitosťami. Napríklad, kde si rozloží stan jeho výprava, či aká kabína im prischne. Najradšej by prijal bratislavskú. „To už som zisťoval. Ale či nám ju dajú, to je taká tajná informácia. Neviem. Spať by sme však chceli priamo na zimnom štadióne a možno to tak aj dopadne, pretože Rusi budú chcieť spať úplne mimo. Základný stan mohli mať priamo v hale," uviedol pre český portál idnes.cz Miloš Říha.

Prečítajte si aj

Bondra sa rozlúčil s kempom Chicaga: Kde začne novú sezónu?

Slovan pôsobí v KHL siedmu sezónu. Každoročne dával prednosť zahraničným hokejistom, predovšetkým tým českým. Říha v časoch pôsobenia v hlavnom meste trénoval súčasného lídra kanadského bodovania Michala Řepíka, ktorý sa po ročnej pauze vrátil. Práve na neho v posledných dňoch upriamil pozornosť. „Sledoval som stredajší zápas Slovana v Chabarovsku. A zaujal ma Řepík, ktorý sa rozostrieľal. Spolu s Američanom Jeffom Taffeom vytvorili dobrú ´lajnu´. Hrá v pokoji, darí sa mu, je osobnosťou," vyjadril sa k aktuálne šesťgólovému Řepíkovi pre idnes.cz Miloš Říha.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: idnes.cz

Diskusia

Podobné články